Emel Sayın Hayranlarına Acı Haberi Duyurdu! Emel Sayın'ın Göz Yaşları Durmadı!

Emel Sayın Hayranlarına Acı Haberi Duyurdu! Emel Sayın'ın Göz Yaşları Durmadı!

Emel Sayın'ın kardeşini kaybetmesi sosyal medya gündeminde yerini aldı. Ünlü isim, gözyaşlarına boğuldu. Yaptığı paylaşım ile üzücü haberi verdi. Kendisine yorum atan pek çok ünlü ise başsağlığı dileklerinde bulundu. Peki Emel Sayın'ın kardeşinin ölüm nedeni açıklandı mı?

Emel Sayın, oldukça üzücü bir haberle sevenlerinin karşısına çıktı. Ünlü isim, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Şok etkisi yaratan bu haberle birlikte merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Peki ya ünlü isim, paylaşımında neler söyledi? Birbirinden ünlü isimler kendisine başsağlığı dileğinde bulundu.

Emel Sayın Kardeşini Kaybetti!

Emel Sayın'ın kardeşi Fatoş Sayın, bir süredir tedavi görmekteydi. Fatoş Sayın, hastalığa yenik düştü ve hayatını kaybetti. Kanser olduğu tahmin edilen ünlü ismin kardeşinin vefatı üzerine pek çok kişi gözyaşına boğuldu. Emel Sayın, şu sıralar oldukça zor zamanlar yaşıyor.

Ünlülerden Başsağlığı Mesajı Geldi!

Emel Sayın'ın çok sayıda ünlü dostundan başsağlığı mesajı geldi. Yorum atanlar arasında Deniz Seki, Filiz Akın, Arzum Onan, Nilgün Belgün, Seda Sayan da bulunuyor. Ünlü ismin acı gününde ailesinin ve dostlarının yanında olması sevindirdi. Fatoş Sayın'ın ne zaman toprağa verileceği bilgisi ise en kısa sürede paylaşılacaktır. Şok eden gelişmeye dair merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.