EDHO Set Ekibinde Çalışan 3 Kadın Çalışana Saldıran 2 Zanlı Gözaltına Alındı!

EDHO Set Ekibinde Çalışan 3 Kadın Çalışana Saldıran 2 Zanlı Gözaltına Alındı!

EDHO set ekibinde çalışan 3 kadına saldıran 2 kişi gözaltına alındı. Saldırı nerede oldu? Kadın Oyunculara ve Çalışanlara Cinsel Saldırı İddiası. Şüpheli Şahısların itirafları nedir?

İzleyicilerin oldukça sevdiği ve birkaç sezondur reyting konusunda yüksek sıralamalar elde eden dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ’da akıl almaz olaylar yaşanmaya başladı. Maltepe'de dizinin set ve çalışan ekibin kaldığı otel odasını tekmeledikleri ve 3 kadın çalışana cinsel saldırıda bulundukları söyleniyordu. Bu durum karşısında Polis Ekipleri 2 kişiyi bularak tutukladı.

Olayın Gerçekleştiği Yer!

İstanbul'da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin set ve çalışanlarının ekibinin kaldığı otelde oda kapılarını tekmeledikleri iddiasıyla gözaltına alınan Arif Y. ve Şiyar A. İsimli kişiler emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarındaki bilgiler araştırıldı. Ardından sorguya çekilen iki şüpheli, “Birden çok kişi ile birlikte konut dokunulmazlığını nitelikli olarak ihlal etmek" suçundan tutuklanmalarıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildiler.

Kadın Oyunculara ve Çalışanlara Cinsel Saldırı İddiası!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde görevli olarak çalışan ve başrolde bulunduğu bilinen 3 set çalışanı kadına kaldıkları otel odasında saldırı girişiminde bulunan şahıslar adeta dehşeti yaşattı. Suç duyurusunda bulunan kişilerin anlattıklarına göre şöyle bir ifade yer alıyor, ‘’Odalarımızın kapılarını kırmaya çalıştılar ve çıplak halde odamıza girmeye yeltendiler! Haklarında suç duyurusunda bulunacağız. Gereği neyse yapılsın bu ne saygısızlık!

Şüpheli Şahıslar İtiraf Ettiler!

Çalışanların odasını tekmeledikleri ve cinsel saldırıda bulundukları söylenen şahıslar karakolda alınan ifadelerinden sonra mahkemeye sevk edildi. Mahkemedeki sorgularında kendisinden şikayetçi olan bir çalışan ile fotoğraf çektirmek istediğini belirterek, “Dizide yer alan bir oyuncu ile fotoğraf çekinmek istedim. Bu teklifimi reddederek fotoğraf çekilmek istemedi. Ben de buna çok bozuldum. Odama geçerken karşı odadaki kapıya ayağımla hafif vurduğumu zannettim ama öfkeme yenik düşerek çok şiddetli vurmuşum.

Zanlılar Pişman Oldu!

Ardından zaten pişman oldum. Özür dilemek için aşağıya, onların katına indim. Tanımadığım bir kişi bize saldırmaya başladı. Benimle fotoğraf çektirmek istemeyen kişi de direkt olarak gözüme yumruk attı, kafama vurdu" ifadelerini belirtti dedi. Olay yaşandıktan sonra bunların olduğunu iddia eden diğer bir kişi ise, ‘’Bu yaşanılan suçla bir ilgim veya alakam yok. Biz yalnızca mağduruz. Ortada durduk yere dayak yiyen bizdik. Özür dilemek için gittim, bir anda üstüme saldırdılar" diye konuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ekibi Durumdan Çok Rahatsız!

İki şüpheli mahkemedeki sorgularının bitmesinin ardından, “Birden fazla kişi ile birlikte konut dokunulmazlığını nitelikli ihlal etmek" suçundan tutuklanmak zorunda kaldı. Olaylara çok kızgın ve öfkeli bakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi, bu olanlardan çok rahatsız olduklarını belirtti. Adaletin yerini her zamanki gibi bulduğunu da eklediler.