Ece Üner'in Programında Stüdyo Karıştı! Ece Üner, Sinirler Krizi Geçirdi..

Ece Üner'in Programında Stüdyo Karıştı! Ece Üner, Sinirler Krizi Geçirdi..

Show Ana Haber sunuculuğunu yaparak birçok kişinin karşısına çıkan haber spikeri Ece Üner, Haziran ayında Kanal D'ye transfer oldu. Bunun ardından yetenekli sunucu, Ece Üner ile Susma program ile izleyici karşısına geçti. Programda yaşananlar ise herkesi şaşkına çevirdi.

Uzun bir süre Show Ana Haber sunuculuğunu yaparak birçok kişinin kalbinde taht kuran haber spikeri Ece Üner, haziran ayında Kanal D'ye geçerek programın sunuculuğunu yapma kararı aldı. Bunun ardından yetenekli sunucu Ece Üner, programda şok eden gelişmelere şahit oldu. Şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan 17 yaşındaki Rabia'nın babası şok edici iddiaları ortaya attı.

17 yaşındaki Rabia nerede?

40 yaşında olan Ece Üner yıllarca ana akım kanallarında izleyici karşısına çıktı. En son Show Ana Haber sunuculuğunu yapan Ece Üner, şimdi ise Kanal D ekranlarında hafta içi her gün Ece Üner ile Susma programında izleyici karşısına çıkma kararı aldı. Yetenekli sunucu özellikle aile içi meseleleri konu alırken bu defa şüpheli bir şekilde ortalıktan kaybolan 17 yaşındaki Rabia'nın konusu üzerinde araştırma yaptı. Rabia'nın babası ise kızını 24 yaşındaki Recep isimli bir şahsın kaçırdığını söyledi. Gündemi sarsan bu iddia ise herkesi şaşkına çevirdi.

Rabia'nın babasından şoke edici iddialar!

Rabia'nın babasının iddialarının ardından Ece Üner ile Susma ekibi Recep'in ailesinin evini bularak evi izlemeye aldı. Fakat Recep'in ailesi ise oğullarının isteği üzerine açıklama yapmadı. Bunun ardından 17 yaşında olan Rabia'nın ise başına bir şey gelip gelmediğine dair endişeler de sürüyor. Rabia'nın ailesinin yaptığı iddiaları göre Recep 10 eylül tarihinde Rabia’yı kaçırdı. Rabia 2 Ekim tarihinde bir defa daha ortadan kayboldu. 17 yaşındaki kızın babası ise Rabia'yı Recep'in alı koyduğunu iddia ediyor. Erçin Bey, Recep'in yengesi Esen Hanım'ın uzlaşmak için kendisine geldiğini söyledi. Bunun ardından Rabia'nın annesi Fatma Hanım'ın Rabia’ya şiddet uyguladığı da iddia edildi. Recep'in yengesinin Rabia'nın hamile olduğunu iddia ettiğini söyleyen acılı baba kızının bulunmasını istiyor.