Duygu Acarsoy Esra Erol’a Önceden Katıldığını İtiraf Etti!

Duygu Acarsoy Esra Erol’a Önceden Katıldığını İtiraf Etti!

Masterchef'ten elenen Duygu Acarsoy daha öncede Esra Erol programına katıldığını itiraf etti. Seyircileri şoka soktu.

TV8’de yayınlanan Masterchef programına yarışmacı olarak katılan Duygu Acarsoy’un Esra Erol’a önceden katıldığı fark edildi.

Katıldığı program sırasında Kaptanlık seçimleri yaparken Duygu Acarsoy yaşadığı acıları anlattı. Duygu Acarsoy: Ailemin istemediği, zorunlu bir evlilik yaptım. Sonra eşimden şiddet gördüm ve dolandırıldım, zorlu bir süreç geçtikten sonra boşandık. Ardından 14 gün sonra kendisi en yakın arkadaşımla evlendi. Beni aldattığı kadın TV Programlarına çıktı ve aldatıldığını söyledi.

Sözlerinde bulunmuştu. Eski eşi hakkında konuştukları canlı yayın sırasında tüm Türkiye’yi hayretler içerisinde bıraktı. Belirli araştırmalar sonucunda ise Esra Erol’un programına yardım almak için katıldığı fark edildi. Duygu Acarsoy Esra Erol’a katıldığı sırada şu sözlerde de bulundu: Ben eşimle birlikteyken bile arkadaşlıkları vardı ve gizlice yürütüyorlardı. Biz ayrıldıktan sonra hemen davullu zurnalı düğün yaptılar şeklinde itirafta bulundu.

Esra Erol bu olaya çok şaşırmakla kalmayıp söyleyecek söz bulamamıştı. Bu konu hakkında Esra Erol: Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum bir insan bir insana bunu nasıl yapar? Sözlerinde bulundu. Ve konu tatlıya bağlanamadı. Duygu Acarsoy’un eşi stüdyoya çağrıldı.