Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında Ortalık Bir Birine Girdi! Didem Arslan Yılmaz Dolandırıcı Vakası!

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında Ortalık Bir Birine Girdi! Didem Arslan Yılmaz Dolandırıcı Vakası!

Hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı neredeyse her gün farklı konulara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana reytinglerde iyi bir başarı elde eden Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında şoke edici iddialar gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları…

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yayınlandığı günden bu yana reytinglerde de iyi bir başarı elde etti. Programda Meryem Özcan hakkında yapılan iddialar ise akıllarda soru işareti yarattı. Didem Arslan Yılmaz, Meryem Özcan’ın mağdur olup olmadığın sorguladı. Birçok kişinin Meryem hakkında dolandırıcı demesinin ardından Didem Arslan Yılmaz’da bu olaya anlam veremediğini vurguladı.

Meryem Özcan’dan iddialara cevap gecikmedi

Meryem Özcan’ın eski birlikte olduğu Şafak Kuzum, Meryem’in dolandırıcı olduğunu savundu. Bunun ardından Meryem Özcan, Şafak’ın akrabası ile mesajlaştığını ardından tek amacının kendisini rezil etmek olduğunu söyleyerek hakkında yapılan tüm suçlamaları reddetti. Bunun üzerine Didem Arslan Yılmaz, Şafak dışında başka tanıklarında olduğunu hatta birçok kişinin dolandırıldığını iddia ettiğini dile getirdi. Buna rağmen mağdur olduğunu savunan Meryem Özcan, kimseyi dolandırmadığını ifade etti. Ardından dolandırıcı olsa sabıka kaydının bulunacağını söyleyen Meryem, kimsenden para alamadığını ve dolandırıcılığın söz konusu dahi olmadığını savundu. Bunun üzerine Didem Arslan Yılmaz Meryem Özcan’ın kız kardeşini canlı yayına davet etti.

Tuğçe Bardakçı’nın iddiaları akıllara durgunluk verdi

Didem Arslan Yılmaz’da stüdyoya gelen Meryem Özcan’ın üvey kardeşi Tuğçe Bardakçı, ablasının evden sürekli kaçıp gittiğini dile getirdi. Ablası Meryem Özcan’ın bazen ortalıktan kayıp olduğunu, insanlara çok inandığını ifade etti. Ablasının Bekir adından biri ile birlikte yaşadığını söyleyen Tuğçe Bardakçı, Meryem Özcan’ın hamile olduğunu sakladığını söyledi. Hatta Bekir’in kendisini de tehdit ettiğini söyleyen Tuğçe Bardakçı, ablasının çok fazla erkekle konuştuğunu dile getirdi. Bunun ardında Meryem Özcan, üvey babası tarafından cinsel istismara uğradığını iddia etti. Ablasının Bekir’den önce de Özkan diye biriyle birlikte olduğunu söyledi.