Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında Meryem Stüdyoyu Karıştırdı! Ailesi Meryem’in Altın Karşılığı mı Verdi?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında Meryem Stüdyoyu Karıştırdı! Ailesi Meryem’in Altın Karşılığı mı Verdi?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı gündeme damga vurmaya devam ediyor. Canlı yayına katılan mağdurlar Meryem’in kendisini dolaylı ve doğrudan dolandırdıklarını savundu. Göz yaşlarına hâkim olamayan Meryem ise tüm suçlamaları reddetti. İşte haberin tüm detayları…

Mağdur olduğunu söyleyen Meryem, kimseyi dolandırmadığını da savundu. Bunun ardından canlı yayında göz yaşlarına hâkim olamayan Meryem, ailesinin başını yaktığını dile getirdi. Ailesinin kendisini altın karşılığı verdiğini savunan Meryem, ailesinin kendi sırtından geçindiğini ifade etti. Canlı yayına gelen anne kızı Meryem’in yalan söylediğini söyledi. Bunun üzerine sinirlerine hâkim olamayan Meryem, ailesini reddederek stüdyoda sinir krizi geçirdi.

Anne kız canlı yayında yüzleşti

Ailesinin kendisine sahip çıkmadığını söyleyen Meryem, annesi Ayşe Sucu yüzünden hayatının yerle bir olduğunu dile getirdi. Annesinin başka bir adamla evlendiğini ve bundan dolayı da evden gitmek zorunda kaldığını söyleyen Meryem, tek istediği şeyin çocukları olduğunu savundu. Didem Arslan Yılmaz ise Ferhat Yılmaz’ın emniyette dolandırıcılıktan sabıkası olduğunu söyledi. Ardından Ayşe Sucu bu iddiaları yalanlasa da Didem Arslan Yılmaz araştırma yaptıklarını ve Ferhat Yılmaz’ın fuhuştan sabıkası olduğunu söyledi. Açıklamalarına devam eden Didem Arslan Yılmaz, Ayşe Sucu’nun Ankara’da hırsızlıktan ve fuhuştan sabıkası olduğunu ifade etti. Bunun ardından Ayşe Sucu, fuhuştan sabıkası olmadığını söyleyince sinirlerine hâkim olmayan Didem Arslan Yılmaz, bu belgelerin emniyetten alındığını söyledi.

Ayşe Sucu tüm iddiaları reddetti

Ailesinin kendisini sattığını söyleyen Meryem, kimseyi dolandırmadığını ifade ederek göz yaşlarına hâkim olamadı. Bunun üzerine Ayşe Sucu, fuhuştan sabıkası olmadığını söyledi. Ceza evinde yattığını çünkü kendisini karaladıklarını dile getirdi. Suç kaydında ne yazdığını hatırlamadığını söyleyen Ayşe Sucu, aynı yıl Ferhat Yılmaz’ın da tutuklandığını aksetti. Canlı yayına katılan ismini vermek istemeyen bir kişi ise Meryem’in annesi Ayşe Sucu’nun kızını küçük yaşta sattığını dile getirdi. Bütün iddiaları reddeden Ayşe Sucu ve Ferhat Yılmaz, aklanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.