Didem Arslan Yılmaz'da Yasak Aşk Kurbanı! Gökhan’ı Kardeşi ve Gelini mi Öldürdü?

Didem Arslan Yılmaz'da Yasak Aşk Kurbanı! Gökhan’ı Kardeşi ve Gelini mi Öldürdü?

Show TV ekranlarından hafta içi her gün ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı her gün farklı konulara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gökhan’ın esrarengiz ölümünün ardından ortaya atılan iddialar da herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. İşte haberin tüm detayları…

Show TV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Programda canlı yayına katılan Gökhan’ın kardeşi Mustafa, şoke edici ifadeler ile gündeme damga vurdu. Birtakım iddialar Mustafa’nın yengesine âşık olduğunu söylese de kardeşi bu iddiaları yalanladı.

Gökhan, yasak aşk kurbanı mı oldu?

Canlı yayına katılan Mustafa, Berrin ve Leyla’nın bir şeyler sakladığını ifade etti. Onur’un Berrin’i görmeye gittiğini ifade eden Mustafa, suçu kendi üzerine atmaya çalıştıklarını iddia etti. Bunun ardından Didem Arslan Yılmaz ise daha önce böyle bir ihbar almadıklarını, ilişkiyi kabul etmediklerini dile getirdi. Hatta herhangi bir ihbar dahi olmadığını söyleyen Didem Arslan Yılmaz, bu olayla alakalı bir şeylerin saklandığını söyledi. Mustafa ise iş yerinde kamera kayıtlarına bakılması gerektiğini söyleyerek, Gökhan’ın ölümü ile alakalı ikilinin bir şeyler sakladığını savundu.

Didem Arslan Yılmaz sinirlerine hâkim olamadı

Programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Berrin Hanım’ın özel hayatı hakkında konuşmadıklarını söyleyerek, programın hukuki kurallar çerçevesinde sürdüğünü belirtti. Bunun ardından Mustafa, cinayetin planlama olduğunu savundu. Didem Arslan Yılmaz ise yengesi Berrin’e Mustafa’nın ilgisi olup olmadığını sordu. Bunun ardından ablası Leyla’nın da Mustafa’nın Berrin’e ilgisi olduğunu ifade etmesi üzerine izleyiciler şaşkınlığını gizleyemedi. Çocukların hakkını savunmak için elinden geleni yaptığını söyleyen Mustafa, “Ben işten geldikten sonra odama çekilirdim. Telefonumu ortalıkta geziyordu. Bazı durumlarda otoriter davranırım ama Gökhan’ın planlamış bir cinayete kurban gittiğine eminim.” diyerek sözlerine son verdi.