Didem Arslan Yılmaz’da Ortalık Karıştı! Ölen Abisinin Eşini İstemeye Gitti. Didem Arslan Sinir Krizi Geçirdi

Didem Arslan Yılmaz’da Ortalık Karıştı! Ölen Abisinin Eşini İstemeye Gitti. Didem Arslan Sinir Krizi Geçirdi

İstanbul'da kazaya kurban geçen moto kuryenin eşi canlı yayında şok ifadelerde bulundu. Moto kuryenin eşi, kayınvalidesi ve küçük oğlunun kendisini istemediğini dile getirerek birtakım iddialar ortaya attı. İşte haberin tüm detayları..

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan Latife Bedir, İstanbul'un Üsküdar ilçesi ferah mahallesinde motosikletine doğru yönelen 36 yaşındaki oğlu Gökhan Bedir'in cinayete kurban gittiğini dile getirdi. Latife Bedir’in bu iddialarının ardından stüdyoda adeta ortalık karıştı. Birtakım görüntülerin üzerine konuşan Latife Bedir sürücü Onur Efik'in Gökhan Bedir'in üzerine araç sürdüğünü anlattı. Bunun ardından anne Latife Bedir yasak aşk olduğunu iddia ederek gelini ve sevgilisinin böyle bir olaya kalkıştığını dile getirdi.

Oğlunun cinayete kurban gittiğini savundu

Açıklamalarına devam eden gözü yaşlı anne Latife Bedir, Onur Efik’in bu cinayeti planladığını savundu. Günlerdir incelenen görüntülerinin ardından anne Latife Bedir savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Canlı yayında suçlamalar devam ederken suçlanan gelin Berrin Bedir de yüzünü göstermeyerek canlı yayına çıkmayı kabul etti. Kendisi hakkında söylenen tüm iddiaları reddeden Berrin Bedir eşinin kırkı çıktıktan sonra annesi ile oğlunun kendisini istemediğini dile getirdi. Bu iddiaların ardından kayınvalide asıl talebin gelininden geldiğini söyledi. Ardından Didem Arslan programına Latife Bedir'in diğer oğlu Mustafa katıldı.

Didem Arslan Yılmaz, öfkesini belli etti

Abisi rahmetle olunca istemeye gittiklerini söyleyen Mustafa, Müslümanlıkta böyle bir şeyin olduğunu savundu. İslam'da olan bir olgunun yanlış olmayacağını söyledi. Tanıdığı bir cami hocası olduğunu söyleyen Mustafa kendisi ile İslam üzerine konuştuklarını ardından böyle bir durumdan sıyrılmak için adım attıklarını ifade etti. Bu iddiaların ardından sinirlerine hâkim olamayan Didem Arslan Yılmaz ise yaşadığı dönemde bunun çok makul görünmediğini ifade etti. Abisinin kırkı çıkmadan böyle bir şey yapmanın kafa karıştırıcı bir durum olduğunu söyleyerek tepkisi belli etti. Ardından yeniden söz alan Mustafa ortada bir suikastın olmadığını savundu. Sunucu Didem Arslan Yılmaz ise dinin karıştırılmaması gerektiğini, abisinin öldürülüp öldürülmediğini araştırdıklarını söyleyerek sert ifadelerle eleştirilerde bulundu. Mustafa'nın olmaması gereken bir işe kalkıştığını dile getiren Didem Arslan Yılmaz Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşadıklarını, geleneklerinde böyle bir şeyin olmasa daha iyi olacağını ifade etti.