Didem Arslan Yılmaz Sahte Gelin Olayında Gelişmeler Yaşandı

Didem Arslan Yılmaz Sahte Gelin Olayında Gelişmeler Yaşandı

Show Tv'nin sevilen programlarından olan Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme sahte gelin olayında büyük gelişmeler yaşandı. Şok gelişmeler sizlerle.

Didem Arslan Sahte Gelin olayında yeni gelişmeler yaşandı. Yayınlanan 122.Bölümüyle birlikte kafa karıştıran yeni olaylar yaşandı. Serkan’ın olayının gün yüzüne çıkartacak gelişmelerin olmasıyla birlikte kullanıcılar internetten üzerinden Serkan’ın yazmış olduğu sosyal medya mesajlarını aratmaya başladılar. Serkan 2016 yılında yazdığı durum paylaşması resmen bazı belgeleri ortaya koydu. Serkan’ın yayınlanan mesajlarında sahte gelin aradığı ve burada tokat işi diye belirttiği işe 3 kız ile doğuya gittiği gözüküyor.

Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme Serkan’ın Sosyal Medya Mesajları

Serkan’ın yayınlanan durum mesajlaşmasında mesaj şöyle;

“Ben alemde çok hızlı kargarsonum. Benle parayı bulmak isteyen alemde çalışan kızlara sesleniyorum. Mesaj atın. Beraber koşturalım parayı bulalım. Şeklinde mesaj atmasıyla birlikte Didem Arslan Yılmaz soruları da yöneltti. Serkan bu tür mesajı yayınlandığı kabul etti. Açıklaması olarak para kazanma yöntemi olduğunu söyledi.

Diğer konuşma olarak mesajlaştığı sohbet ortaya çıktı. Sohbette doğuya gittiğini ve 3 tane yanında kız olduğunu attıktan sonra tokat işine gideceğini söyledi. Bu durum karşısında Didem Arslan Yılmaz tokat işi ile ilgili sorular yöneltti. Ancak Serkan kimseyi tokatlamadığını söyledi.

Bu mesajların çıkmasıyla birlikte büyük deliller de aranmış oldu. Her bölümün ardından kendinden söz ettirecek büyük olayların yaşanmasına neden olan program sahte gelin içinde yaşanan olaylar bu şekilde oldu. İlerleyen zamanlarda sahte gelin olayı için neler olacak birlikte göreceğiz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Ne Zaman?

Didem Arslan Yılmaz sunduğu Vazgeçme programı hafta içi her gün yayınlanmaktadır. Yayın saati olarak da 15.15’te Show TV ekranlarında yer almaktadır. Çıkan olaylar birlikte Türkiye’deki olaylarını gün yüzüne araştırmalarla ve ihbarlarla beraber çıkarmaktadır. Olayları çıkmasıyla birlikte gerçekler de gün yüzüne çıkartılarak sunulmaktadır.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme İhbar ve Whatsapp Numaraları

Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programına ihbar ya da iletişim kurmak istiyorsanız iletişim numaralarıyla irtibat kurabilirsiniz. Whatsapp hattı 0549 215 10 10 numarası olarak belirlenmiştir. Diğer çağrı merkezi ve ihbar numaraları ise 0212 702 22 22 ve 0212 536 47 47 olarak arama yapabilirsiniz.