Didem Arslan Yılmaz Rakip Program Hakkında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Didem Arslan Yılmaz Rakip Program Hakkında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Didem Arslan Yılmaz, hakkında ortaya atılan iftiralara yanıt verdi. Yasin'in annesini arayarak kendi programına çekmeye çalışanlara karşı tepki gösterdi. Karalama kampanyası karşısında hangi programa nefret püskürdü? İşte Show TV sunucusu Didem Arslan Yılmaz'ın canlı yayında söylediği sözler...

Show TV'nin sevilen programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında yaşananlar çok şaşırttı. Çünkü sunucu Didem Arslan, öyle açıklamalarda bulundu ki akıllara rakip programlar geldi. Tam anlamıyla isim vermediği için kimlerin bunu yaptığını bilemiyoruz. Ancak kendi araştırmış olduğu bir vakayı farklı programın ele geçirmeye çalıştığı öğrenildi. Genç Yasin'in kaybolmasıyla beraber annenin programa başvurduğu biliniyor. Kayıp ihbarı araştırılırken annenin farklı bir programdan telefon aldığı gelişmesi yaşandı.

Didem Arslan Sert Konuştu!

Didem Arslan Yılmaz, oldukça sert konuşarak yaşanılanlar hakkında karşı tarafa gözdağı verdi. Bir daha aynı hamlenin yapılması halinde elindeki kayıtlarla kendilerini deşifre edeceğini vurguladı.

Namussuzluk Yaptıklarını Söyledi!

Yasin'in ailesini arayarak Didem Arslan'ı kötüledikleri iddia ediliyor. Bunu duyan Didem Arslan Yılmaz ise adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Yaşanılanlar karşısında tepkisini ortaya koydu. Kendisi hakkında ileri geri konuşmaları halinde onun da elinden geleni yapacağını söylemesi izleyicileri heyecanlandırdı. Hangi program için konuştuğu bilinmiyor ancak akıllara birkaç isim gelmekte. Rakip programlardan herhangi bir yanıt da gelmedi. Önümüzdeki günlerde nasıl bir gelişme yaşanacak göreceğiz.