Didem Arslan Yılmaz Programında 3 Çocuğun Ölümünün Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Didem Arslan Yılmaz Programında 3 Çocuğun Ölümünün Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Show TV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme her gün farklı olayları gündeme getiriyor. Anne Merve Şen 4 çocuğunun üçünün esrarengiz bir şekilde öldüğünü söyledi. Çocukların ölümü ile alakalı ise birtakım iddialar ortaya atıldı. İşte haberin tüm detayları...

Hafta içi her gün ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı esrarengiz olayları aydınlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün anne Merve Şen 4 çocuğunun üçünün esrarengiz bir şekilde öldüğünü söyleyerek Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katıldı. Ortaya atılan iddialara göre çocuklarının ölümü ile alakalı Merve Şen şüpheli olarak gösterildi. Bunun dışında kocası Cabir Şen de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına gelerek yardım istedi. Fakat anne Merve Şen'in çocuklarının ölümünü açıklayamaması dikkatlerden kaçmadı.

Anne Merve Şen şüpheli olarak gösterildi

Tüm Türkiye bu olaya kilitlenirken anne Merve Şen çocuklarının ölümü ile alakalı hiçbir bilgisinin olmadığını dile getirdi. Bunun dışında 21 günlük kız bebeğin annesinin kucağında can verdiği ortaya çıktı. Ardından ailenin ikinci çocukları da oyun oynarken öldü. Üç çocuğun sırlarla dolu ölümü gözlerden kaçmazken Merve Şen ve eşinin 4. çocukları Eylül Nisa Şen koruma altına alındı. Acılı ailenin anlattıkları ise herkesi şaşkına çevirirken anne Merve Şen şüpheli olarak gösterildi.

3 çocuk neden öldü?

Merve Şen üç çocuğu da yanındayken hayatını kaybettiğini dile getirdi. Bunun ardından devlet korumasına alınan 4 çocuğunu geri almak istediğini söyledi. Didem Arslan Yılmaz'ın programında masum olduğunu dile getiren Merve Şen gözyaşlarına hakim olamadı. Bunun ardından sürpriz tanıklar ise şok belgeler ile canlı yayına katıldı. 3 küçük çocuğun sır ölümü ise Didem Arslan Yılmaz ve Vazgeçme programında araştırılmaya devam ediyor.