Didem Arslan Yılmaz Acılı Ailenin Yüzünü Güldürdü! 16 Yaşındaki Ayşenaz'dan Sevindiren Haber Geldi!

Didem Arslan Yılmaz Acılı Ailenin Yüzünü Güldürdü! 16 Yaşındaki Ayşenaz'dan Sevindiren Haber Geldi!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı farklı konuları ekranlara taşımaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana birçok konuyu aydınlığa kavuşturan Didem Arslan Yılmaz, aydınlanmayan olayları da aydınlatıyor. İşte haberin tüm detayları…

Show TV ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen programlar arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı gündeme damga vurdu. Programa başlamadan önce el ele verip okulları yenilemeye devam ettiklerini söyleyen Didem Arslan Yılmaz, minik yürekler için sıcacık okullar yapmaya devam ediyor. Herkese teşekkürlerini ileten Didem Arslan Yılmaz, Manisa’da ki okulun boyamayı talep ettiklerini ifade etti. Ardından 16 yaşındaki Ayşenaz’ın evden kaçtığını ve dört gün ortalıklarda olmadığını ifade etti. 16 yaşındaki kızı bulduklarını söyleyen Didem Arslan Yılmaz, acılı ailenin yüzünü güldürdü.

Stüdyoda büyük kavuşma yaşandı

Kendisinden 4 gündür haber alınamayan Ayşenaz sonunda bulundu. Canlı yayında Ayşenaz’ın bulunduğunu söyleyen Didem Arslan Yılmaz, aileye duygusal anlar yaşattı. Kızını karşısında görünce göz yaşlarına hâkim olamayan annenin feryadı yürekleri dağladı. Bunun ardından gece eve geç kalacağı için gitmemeye karar verdiklerini söyleyen Ayşenaz, kafelerde bir gün sabahladıklarını ve arabada yattıklarını dile getirdi. Ardından arkadaşı Gamze ile böyle bir karar aldıklarını ve kızarlar diye eve dönmediğini söyledi. Ertesi gün akşama kadar vakit geçirdiklerini, ardından arkadaşı Kerim’i gördüklerini ve kendilerine apart ayarladıklarını ve oraya gittiklerini ifade etti. Apartın parasını İbrahim’in verdiğini söyleyen Ayşenaz, ertesi günde dolandıklarını eve gitmekten korktuğunu dile getirdi.

Ayşenaz ve Gamze madde mi kullanıyor?

Didem Arslan Yılmaz, Gamze’nin madde kullandığına dair iddiaların olduğunu söyledi. Bunun ardından Ayşenaz, arkadaşının ve kendisinin madde kullanmadığını savundu. Üçüncü gün İnegöl’de kaldıklarını ve Zehra’nın kendisinde kalmasını istemediğini aksetti. Çarşamba günü de Bursa’ya gitme kararı aldıklarını söyleyen Ayşenaz, terminale gittiklerini ve paralarının olmadığını ifade etti. Bir amcanın kendilerine yardım ettiğini ve biletlerini aldığını ceplerine de para koyduğunu anlattı. Ardından polisin kendilerini bulduğunu söyledi. Kimsenin kendisini kaçırmadığını söyleyerek bir daha evden kaçmayacağını söyleyerek pişman olduğunu ifade etti.