Didem Arlan Yılmaz Programında Aile Hakkında Çarpıcı İddialar Ortaya Atıldı! Didem Arslan Yılmaz Şok Oldu!

Didem Arlan Yılmaz Programında Aile Hakkında Çarpıcı İddialar Ortaya Atıldı! Didem Arslan Yılmaz Şok Oldu!

Show TV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı her hafta farklı olaylara ev sahipliği yapmaya da devam ediyor. Kızları Fadıgül’ün kaçırıldığını söyleyen acılı aile soluğu Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında aldı. İşte haberin tüm detayları…

Acılı aile kızlarının birileri tarafından yönlendirildiğini söylese de canlı yayına katılan Fadigül, ailesi hakkında şoke edici açıklamalar yaptı. Ayrıca gözü yaşlı aile kızlarının tehditle konuştuğunu belirterek, Fadigül’ün  bir konuşma yapmayacağını belirtti.

Fadıgül kaçtı mı? Kaçırıldı mı?

Didem Arlan Yılmaz’ın programına katılan acılı aile kızlarının geri dönmesini istiyor. Ayrıca canlı yayına katılan Fadigül, ailesinin kendisini zorla evlendireceğini belirtti. Aylardır kızlarından haber alamayan gözü yaşı aile ise göz yaşlarına hâkim olamadı. Canlı yayına katılan Fadigül, amcasının oğlu ile kendi isteği ile evlenmediğini dile getirdi. Bunun ardından acılı aile bu iddiaları yalanlayarak, kızlarının yönlendirildiğini ifade etti.

Fadigül 81 gündür nerede kalıyor?

Kızlarının kaçırıldığını söyleyen acılı ailenin bu sözlerine karşı Fadigül, şoke edici açıklamalar yaptı. Canlı yayına katılan Fadigül, nişanlısı ile mutlu olduğunu aktardı. Bunun ardından ailesinin kendisini zorla bir şeylere zorladığını aktardı. Bundan dolayı ailesinin yanına dönmek istemediğini ifade etti. Fadigül’ün nişanlısı Kemal, ise birbirlerini sevdiklerini açıkladı. Bunun ardından mutlu olduklarını ifade etti. Fadigül’ün kardeşi Eda ise ablasının Ayşe ile bir şeyler karıştırdığını aktardı.

Kemal ise Fadigül’ü asla tehdit etmediğini dile getirdi. Fadigül ise tehdit edildiğini söyleyerek, “Ben geri dönersem beni öldüreceklerini söylediler” dedi. Didem Arslan Yılmaz ise bu durumdan şüphelendiğini söyleyerek, birilerinin bir şeyler sakladığını dile getirdi.