Demet Akalın'dan Köpeği Ezen Kişiye Tepki! Yabancı Uyruklu Olduğunu Duyunca Ağzına Geleni Söyledi!

Demet Akalın'dan Köpeği Ezen Kişiye Tepki! Yabancı Uyruklu Olduğunu Duyunca Ağzına Geleni Söyledi!

Demet Akalın, yaşananlara daha fazla sessiz kalamadı ve küfürlü paylaşımda bulundu. Sinirlerine hakim olamayan ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki görenler ne diyeceğini bilemedi. Yabancı uyruklu şahısın köpeği ezmesine tüm sosyal medyanın tepki gösterdiği biliniyor.

Demet Akalın, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken açıklamalarla gündem oluyor. Ünlü sanatçı, kimi zaman toplumsal sorunlara değinirken kimi zaman da kendi ifadesini paylaşıyor. Şimdi ise yabancı uyruklu bir kişinin yerde yatan köpeği bile bile ezdiği anlara istinaden yorum yaptı. Videoyu izleyen herkesin içi cızlamıştı. Şimdi ise gündemde öyle detaylara yer verildi ki herkes şok oldu.

Demet Akalın'dan Küfürlü Tepki!

Demet Akalın'ın paylaşımıyla birlikte olay iyice gündem oldu. Yabancı uyruklu kişinin ülkeye dönmesini isteyen Akalın, küfürlü şekilde paylaşım yaptı. Her ne kadar küfür etse de takipçileri tepki göstermedi. Aksine ünlü isme destek verenlerin sayısı oldukça fazlaydı.

Ne Olmuştu?

Yabancı uyruklu bir şahıs, yerde yatan bir köpeği sırf bilerek ezmek için şerit değiştirdi ve üstünden geçti. Bu olaylar saniye saniyesine kameralarda yer aldı. Dolayısıyla sosyal medyada büyük tepki çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.