Demet Akalın, Seda Sayana Öyle Bir İntikam Aldı ki Ortalık Fena Karıştı! Arada Fatih Yürek'te Kaynadı!

Demet Akalın, Seda Sayana Öyle Bir İntikam Aldı ki Ortalık Fena Karıştı! Arada Fatih Yürek'te Kaynadı!

Demet Akalın ve Seda Sayan gerginliği bitmiyor. Demet Akalın, Seda Sayandan öyle bir intikam aldı ki ortalık fena karıştı. Bunun üzerine yorum yapan Fatih Yürek'te nasibini aldı.

Kanal D ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta isimli programın sunucusu Demet Akalın yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Bunun ardından Fatih Ürek, Demet Akalın hakkında açıklama yaptı. Bu açıklamanın ardından ikili birbirine girdi. İşte haberin tüm detayları…

Seda Sayan ile tartışma yaşayan Demet Akalın gelinim mutfakta isimli programın sunucusu oldu. Bunun ardından Akalın'ın son kararı ise herkesi şaşkına çevirirken olayın perde arkası da gündeme bomba gibi düştü. Ekranlarda olan başarılı sunucu Fatih Ürek, Seda Sayan, Onur Büyüktopçu ve Demet Akalın magazin gündemini bir hayli sarstı. Demet Akalın ve Fatih Ürek arasında da şiddetli bir şekilde kavga çıktı.

Demet Akalın ve Fatih Ürek birbirine girdi!

Demet Akalın'ın programdan ayrılmasının ardından yeni isim de ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Fatih Ürek, Demet Akalın'ın programı bıraktığını açıkladı. Bu iddiaların ardından Demet Akalın da Fatih Ürek’e cevap vererek kendisini sert bir şekilde uyardı. Programdan ayrıldığını doğrulayan sunucu Demet Akalın, şok ifadeler ile gündemi sarstı.

Demet Akalın, programdan neden ayrıldığını açıkladı!

Demet Akalın kendisinin disiplinli bir kadın olduğunu belirterek 10 gün önce programdan ayrıldığını söyledi. Bunun dışında kimseyi işinden etmediğini belirten Akalın, çalışmak isteyen kişinin de programa katılması gerektiğini ifade etti. Kendisinin program ile haftanın 2 günü için anlaştığını fakat haftanın 3 günü çalışma programı çıkarıldığını söyleyerek disiplinsiz bir çalışma sistemine daha fazla gelemediğini açıkladı. Sunucu Fatih Ürek ise yarışmayı kendisini sunmayacağını söyleyerek milyonlarca kişinin izlediği Gelinim Mutfakta yarışması hakkında açıklama yaptı.