Çukur Oyuncusu Kubilay Aka Şantaj Mağduru Oldu! Müstehcen Fotoğraf ve Videolarıyla Dolandırıldı!

Çukur Oyuncusu Kubilay Aka Şantaj Mağduru Oldu! Müstehcen Fotoğraf ve Videolarıyla Dolandırıldı!

Kubilay Aka'nın fotoğraf ve videolarının ifşa olacağı haberi sonrasında dolandırıldığı öğrenildi. Sırf ifşa olmamak adına binlerce dolarını kaptırdığı belirtiliyor. Çeşitli iddialarla birlikte ünlü oyuncunun savcılığa koştuğu ve şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Kubilay Aka, son zamanlarda mesajlaşmaları ile gündemde. Kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Mesajlaştığı bir kadının kendisine şantaj yaptığı belirtilmekte. Dolayısıyla dolandırıldığı haberinin alınmasıyla birlikte savcılığa koştuğu da ortaya çıktı. Ünlü ismin sırf mesaj, fotoğraf ve videolardan ötürü 40 bin dolarını kaptırdığı iddia ediliyor.

40 Bin Dolarını Çaldırdı

Kubilay Aka, iddialara göre sırf video ve fotoğrafların ifşalanmaması için 40 bin dolarlık ödeme yaptı. Kendisi bu ödemeyi yaptıktan sonra farklı biri tarafından arandı ve 60 bin dolar kadar daha istendi. Bu gelişme ile birlikte dolandırıldığını anlayan Kubilay Aka, savcılığa koşarak şikayette bulundu.

Fotoğrafları İfşalansın İstemiyor

Bir kadın ile mesajlaştığı için başına gelmeyen kalmayan ünlü oyuncu, fotoğraf ve videolarının ifşa olmasını istemiyor. Dolayısıyla ünlü isme dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Çukur dizisinin Celasun'undan gelen hamle ile beraber detaylar gözler önüne serildi.