Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Yeni Kadrosuyla Ekranlara Geri Geliyor! Yayın Tarihi Açıklandı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Yeni Kadrosuyla Ekranlara Geri Geliyor! Yayın Tarihi Açıklandı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile ilgili bazı detaylara yer verildi. Star TV programına katılan oyuncularla birlikte yeni sezon yayın tarihi de paylaşıldı. Şimdi ise büyük bekleyiş sürüyor. Programa katılanları duyduğunuzda sizler de şok olup kalacaksınız.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni sezon yayın tarihiyle ilgili çeşitli bilgiler verildi. Yılmaz Erdoğan önderliğinde sunulan ve faaliyete geçen programla ilgili ne biliyoruz? Öte yandan programa yeni isimlerin katılması da sevindirdi. İşte güncel oyuncu kadrosuyla birlikte yayın tarihine ilişkin detaylar haberimizde...

Programa Kimler Katıldı?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosuna dahil olan isimler Buse Sinem İren, Buse Kara, Kıvanç Talu (Var Böyle Tipler) ve Mahsun Karaca (Röportaj Adam) olarak açıklandı. Bu gelişme sonrasında izleyiciler de heyecanlandı. Peki ya skeç programının ne zaman başlayacağı belli oldu mu?

Yeni Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni sezon yayın tarihine ilişkin bilgiler verildi. Programın 2 Ekim 2022 tarihinde başlaması bekleniyor. Dolayısıyla oldukça az bir zaman kaldığını söyleyebiliriz. Star TV'de yayınlanacak programa ilişkin başka neler biliyoruz?