Çocuklar Duymasın Oyuncusu Herkesi Üzdü! Acı Haberi Hesabından Paylaştı!

Çocuklar Duymasın Oyuncusu Herkesi Üzdü! Acı Haberi Hesabından Paylaştı!

Çocuklar Duymasın'da başrol oynayan ve adını bu şekilde duyuran Zeynp Gönenç, yaptığı paylaşımla herkesi üzdü. Ünlü oyuncu, pek çok kişiden başsağlığı mesajı aldı. Peki Çocuklar Duymasın Gönül olarak tanınan oyuncu hakkında neler biliyoruz? Yaptığı paylaşıma dair detaylar haberimizde...

Çocuklar Duymasın dizisinde Gönül karakterine hayat veren ve bu şekilde adından söz ettiren ünlü oyuncu Zeyno Gönenç, bir anda gündeme geldi. Oyuncunun paylaştığı haber sonrası pek çok kişi üzüldü. Peki ya hangi haber ile sevenlerini yasa boğdu? Kendisiyle ilgili çeşitli gelişmeler merak ediliyor. Son zamanlarda adını duymadığımız Zeyno Gönenç, bir anda magazin gündemine oturdu.

Babasını Kaybetti!

Zeyno Gönenç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda babasını kaybettiğini açıkladı. Binlerce kişinin dikkat ettiği ve başsağlığı mesajı yayınladığı bu paylaşımla beraber, neden vefat ettiği merak edildi. Babasını çok sevdiği ve zaman zaman onunla paylaşımlar yaptığı biliniyor. Yaşamının son evresinde tedavi aldığı belirtilmekteydi.

Yaptığı Paylaşım Çok Konuşuldu

Zeyno Gönenç, yaptığı paylaşımda babasının vefat haberini aşağıdaki gibi duyurdu:

“Benim canım, güzel kalpli Büloş’um, canım babamı bugün kaybettik… Sen harika bir baba oldun bize… Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Yattığın yer incinmesin birtaneciğim…” Ünlü oyuncuya başsağlığı mesajları sel oldu aktı. Özellikle de Tamer Karadağlı'nın mesajı çok konuşuldu. Yorum atanlar arasında Tan Sağtürk, Pınar Altuğ Atacan, Didem İnselel, Çiçek Dilligil, Ayşenil Şamlıoğlu, Neslihan Yeldan, Gonca Vuslateri Behzat Uygur ve Yonca Evcimik de vardı.