Canan Karatay Duyurmuştu! Faydası Saymakla Bitmedi! Bilim İnsanları Canan Karatay'ı Doğruladı..

Canan Karatay Duyurmuştu! Faydası Saymakla Bitmedi! Bilim İnsanları Canan Karatay'ı Doğruladı..

Prof Dr. Canan Karatay'ın önermiş olduğu besinler uzmanlar tarafından sık sık önerilir hale geldi. Öyle ki bilim insanları da bunu doğrulamaya başladı. Peki ya hangi ürün günlük hayatta düzenli olarak kullanılmalı? İşte merak edilen Canan Karatay tavsiyeleri haberimizde yer alıyor.

Bilim insanlarının yaptığı açıklamalar Canan Karatay ile örtüşüyor. Dolayısıyla ünlü ismin önerdiği beslenme biçimi yine gündeme bomba gibi düştü. Düzenli olarak tüketilmesi halinde fayda sağlayacak olan ürünler dikkatleri üzerine çekti. Peki ya Canan Karatay tam olarak hangi besinleri önermekte? Özellikle de şeker hastaları bu haberi dikkatlice okumalı. Çünkü hiç beklenmedik şekilde faydalı bir besin önerisiyle karşılaşacaksınız.

Elma Sirkesi Şifa Sağlıyor!

Elma sirkesi, kan şekerini dengelemede yardımcı olmakta. Kan şekerini düzenlemesi ile birlikte şeker hastaları için olmazsa olmaz bir besin kaynağı diyebiliriz. Düzenli olarak tüketilmesi kişiye fayda sağlamakta.

Sindirim Sistemini Düzenlemekte!

Canan Karatay'ın sıklıkla önerdiği elma sirkesinin sindirim sistemini düzenlediği belirtiliyor. Bu özelliği bile başlı başına kullanmak için bir neden diyebiliriz. Dolayısıyla elma sirkesinin faydaları saymakla bitmemekte. Sizler de günlük kullanımda faydalarını görebilirsiniz.