Beyaz Show ve O Ses Türkiye  Hayranlarına Müjdeli Haber Geldi!

Beyaz Show ve O Ses Türkiye Hayranlarına Müjdeli Haber Geldi!

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ve hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Beyaz Show ve O Ses Türkiye yarışmasından sevindiren haber geldi. Beyazıt Öztürk yapmış olduğu açıklamada ne zaman yayın hayatına geçeceğini açıkladı.

Beyazıt Öztürk, uzun zamandır merak edilen bazı sorulara yanıt verdi. Beyaz Show ve O Ses Türkiye'nin ne zaman yayınlanacağını soran muhabirlere karşı ılımlı yaklaştı. Verdiği cevaplar ile yüreklere su serpti.

Beyaz Show Geri Dönebilir!

Virüs ve pandemi nedeniyle bir süredir programlarda göremediğimiz Beyazıt Öztürk'ün Beyaz Show'a geri dönebileceği kaydedildi. Yaptığı açıklamada bunun için tarih bile verdi. Böylece izleyiciler büyük bekleyişe başladı.

Eylül Ekim Gibi Program Yapmayı Düşünüyor!

Beyazıt Öztürk'ün Beyaz Show ve O Ses Türkiye için Eylül Ekim aylarını işaret ettiği öğrenildi. Bu nedenle izleyicilerin gözü yaz mevsiminden sonraki süreçte olacak. Ayrıca çeşitli projeler için de sürekli olarak şehir değiştirdiğini aktardı.

Eskişehir'de Özel Bir Projesi Var!

Beyazıt Öztürk, Eskişehir'e küçük bir proje şeklinde ifade ettiği özel bir girişim için gittiğini söyledi. Yakın zamanda ortaya çıkacak bu projenin detayları da merak ediliyor. Önümüzdeki günlerde açığa çıkacaktır. Pandemiden etkilenen programların da yakın zamanda yayın hayatına başlaması bekleniyor.