Benzine 11. Zam Geldi! Benzin Pompa Fiyatları Yine Değişti!

Benzine 11. Zam Geldi! Benzin Pompa Fiyatları Yine Değişti!

Benzin fiyatına gelen zamla birlikte araç sahipleri şok oldu. Çünkü geçtiğimiz günlerde indirim yapılmıştı ancak şimdi tekrardan zamlandı. Peki ya İstanbul, İzmir ve Ankara'da benzin fiyatlarına dair bizleri neler bekliyor? Akaryakıttaki son durumu paylaşıyoruz.

Akaryakıttaki belirsiz fiyatlar tekrardan kendini gösterdi. Araç sahipleri benzine gelen zamma üzülecek. Çünkü geçtiğimiz hafta gelen indirimlerin yanı sıra bu sefer yine zam haberi geldi. Şimdi ise İstanbul, İzmir ve Ankara'da neler yaşanacağı merak ediliyor. Güncel gelişmeler ışığında otomobil sahipleri akaryakıtın kaç TL olduğunu araştırmakta.

Benzin 55 Kuruş Zam!

Benzine gelen 55 kuruşluk zam dikkat çekti. Bu gelişme neticesinde benzin fiyatlarında bizleri neler beklemekte yanıt buluyor. Otomobil fiyatlarına ilişkin merak edilenler ve dahası da paylaşılmakta. Öte yandan litrelik fiyata göz attığımız vakit benzinde ciddi bir artış olduğu ve indirimlerin etkisini yitirdiği gözlemlenmekte.

Akaryakıttaki Son Durum Nedir?

Benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 62 kuruşa, Ankara'da 20 lira 79 kuruşa, İzmir'de 20 lira 80 kuruşa yükseldi. İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul'da 23 lira 89 kuruşa, Ankara'da 24 lira 3 kuruşa, İzmir'de ise 24 lira 6 kuruşa çıktı. Yakın zamanda benzin ve motorin ile ilgili zam mı yoksa indirim gelişmesi mi olacak göreceğiz.