Ayça Ayşin Turan'ın Yeni Filmi Çıkıyor! Oyuncudan Büyük Müjde Geldi!

Ayça Ayşin Turan'ın Yeni Filmi Çıkıyor! Oyuncudan Büyük Müjde Geldi!

Ayça Ayşin Turan'ın başrolde oynayacağı film ortaya çıktı. Güzel oyuncudan gelen müjdeli haber sonrasında merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Oyuncunun yer alacağı proje yavaş yavaş belli oluyor. Ada Masalı'ndan sonra nihayet ekranların karşısına geçme kararı aldı.

Dizi ve sinema dünyasının yakından tanıdığı başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan, bir süredir ekranlarda yoktu. Oyuncuyu Ada Masalı dizisi finalinden sonra göremedik. Bu gelişme ise izleyicileri yakından ilgilendiriyordu. Peki ya şimdi hangi projeyle ekranlara dönecek? Uzun zamandır dinlendiği için kendisiyle ilgili yeni detaylar paylaşıldı. Oyuncu ile ilgili merak edilenler tek tek açıklanacak. İşte oyuncunun verdiği müjdeli haberle beraber oynayacağı projenin ismi...

Yeni Filmi Açıklandı!

Oyuncu Ayça Ayşin Turan, sevgilisi ile tatil yaparken yeni filmi hakkında bilgi verdi. Ünlü ismin İnandır Beni filmiyle ekrana geleceği öğrenildi. Üstelik başrolde kendisine kimin eşlik edeceği de belli oldu. Son yıllarda yer aldığı projelerle adından söz ettiren Ekin Koç ile oynayacağını biliyoruz. Ekin Koç, Show TV'deki Üç Kuruş dizisinde başrol oynamıştı. Daha sonra dizi final yaptı ve şimdi de film çekimleri için çalışmalara başladı.

Film Ne Zaman Gösterime Girecek?

İnandır Beni filmiyle ilgili detaylar sorulmaya devam ediliyor. Filmin gösterime gireceği tarih merak konusu haline geldi. Henüz çekimler tamamlanmadığı için net bir açıklama yapılamıyor.