Armağan Çağlayan'dan Acı Haber! Ebru Gündeş Armağan Çağlayan'a Destek Çıktı!

Armağan Çağlayan'dan Acı Haber! Ebru Gündeş Armağan Çağlayan'a Destek Çıktı!

Armağan Çağlayan'ın akciğer kanserine yakalandığını açıklamasının ardından ünlü isimlerden destek mesajları eksilmiyor. Gelen mesajlara baktığımızda pek çok kişi ünlü ismi merak etmiş durumda. Peki ya Ebru Gündeş ve Armağan Çağlayan arasında nasıl bir mesajlaşma oldu?

Ebru Gündeş, yaptığı açıklama ile akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan'a destek çıktı. Ünlü isimden gelen paylaşımda kendisiyle ilgili olan destek mesajı dikkat çekti. Bir süre beraber çalışmaları ile bilinen ikilinin arası oldukça iyi. Aynı programın jüri koltuğunda oturmuşlardı. Dolayısıyla bu durumla birlikte ikili arasında mesajlaşmalar da büyük öneme sahipti.

Ebru Gündeş'ten Duygusal Mesaj

Ebru Gündeş, yayınladığı duygusal mesajda "Canım Armağan'ım, güzel yürekli arkadaşım...Senin üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey olduğuna inanmıyorum...Yıllardır beyninde 3 tane klipsle, 2. hayatını yaşayan benden çok daha güçlü ve inatçı olduğunu da biliyorum...Dolayısıyla bu sürecin sonunda kazananın sen olacağından en ufak bir şüphem yok. Her zaman yanındayım. Dualarım seninle" sözlerine yer verdi.

Akciğer Kanserine Yakalandığını Açıkladı

Armağan Çağlayan, geçtiğimiz gün akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. Ünlü isimden gelen haberle birlikte sanat camiası şok yaşadı.