Arka Sokaklar Şevket Çoruh'tan Yeni Dizi Açıklaması Geldi!

Arka Sokaklar Şevket Çoruh'tan Yeni Dizi Açıklaması Geldi!

Kanal D dizisi Arka Sokaklar'dan ayrılan Şevket Çoruh hangi dizi ile karşımıza çıkacak? Başarılı oyuncunun yer alacağı dizi belli oldu mu? Uzun zamandır bir dizide yer alması beklendiği için kendisinin hangi yapımda oynayacağına yönelik açıklamalar da ortaya çıktı.

Kanal D dizisi Arka Sokaklar'daki son durum ve dahası ortaya çıkıyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Sevilen diziden ayrılan Şevket Çoruh, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu'nun oynadığı dizide Mesut Komiser'i canlandırıyordu. Sonrasında ise diziden ayrılma kararı aldı.

Tiyatro Oyunlarına Öncelik Verecek

Şevket Çoruh'un tiyatro projelerine öncelik vereceği öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte izleyiciler de kendisini yakından takip ediyor. Peki ya dizi veya film projelerinde de oynayacak mı o da soruldu. Ünlü oyuncuyu yakından takip edenler böylesine projelerde oynamasını çok istiyor.

Yakında Açıklanacak!

Şevket Çoruh'un hali hazırda Netflix ile Sıcak Kafa projesi için bir anlaşması var. Yeni anlaşması ise yakın zamanda belli olabilir. Ünlü oyuncuyu Aralık ayında da film serisi ile görebiliriz.