Arda Kural'dan Üzücü Haber Geldi! Ünlü İsim Darp ve Tehdit Suçlamasından Gözaltına Alındı!

Arda Kural'dan Üzücü Haber Geldi! Ünlü İsim Darp ve Tehdit Suçlamasından Gözaltına Alındı!

Arda Kural, darp ve tehdit iddiaları ile gözaltına alındı. İşletme sahibini darp ettiği iddia ediliyor. Öte yandan ailesini tehdit ettiği de ortaya çıktı. Peki ya kendisinden şikayet olununca hakkında nasıl bir karar verildi? Ünlü ismin bir türlü rahat durmadığı ifade ediliyor.

Arda Kural, son zamanlarda çeşitli olaylar ile gündeme geliyor. Kendisi hakkında yapılan paylaşımlar dikkat çekti. Peki ya Arda Kural bu sefer hangi olay ile adından söz ettirdi? İşletme sahibi ile tartışmasının yanı sıra darp iddiası ile gözaltına alındı. Peki ya kendisi hakkında nasıl bir karar verildi merak edildi.

Arda Kural'dan Darp İddiası!

Arda Kural'ın darp ettiği yönündeki haberler hızlı bir şekilde yayıldı. Kendisi hakkında oraya atılan bu iddialar büyük ses getirdi. Annesi ve kardeşini de arayarak onları tehdit ettiği belirtiliyor. Dolayısıyla ünlü ismin gözaltına alınması şaşırtmadı. Ancak gözaltı kararı sonrasında serbest kaldığı öğrenildi.

1 Ay Uzaklaştırma Almıştı

Ailesi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Arda Kural'ın 1 ay uzaklaştırma aldığı ortaya çıkmıştı. Tüm bu gelişmeler ışığında neler yaşandığı ise merak ediliyordu. Kendisi, bu yönde çok fazla açıklama yapmayı tercih etmiyor. Ancak özel hayatında çeşitli sıkıntılar yaşadığı genel olarak magazin sayfaları tarafından da ifade edilmekte.