Araç Sahipler Dikkat! Gece 01:00'da Yüzde 25 Yine Zam Geldi..

Araç Sahipler Dikkat! Gece 01:00'da Yüzde 25 Yine Zam Geldi..

Trafik sigortasındaki gelişme ile birlikte araç sahipleri adeta şok oldu. 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak trafik sigortası priminin artmasıyla birlikte ne gibi gelişmeler yaşanacak? %25'lik zam haberi gündemdeki yerini aldı. Yarından itibaren geçerli olacak sigorta primi değişikliği haberimizde...

Araç sahiplerini ilgilendiren bu gelişme ile birlikte zamlar dikkat çekiyor. 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak fiyat artışıyla birlikte milyonların gözü bu haberde olacak. Trafik sigortası yönetmeliğinde yapılan değişiklik gündeme gelmişti. 1 Haziran 2022 tarihi itibarıyla geçerli olacağı için pek çok kişi yaşananlar karşısında ne yapacağını bilemedi. Öyle ki artık otomobil sahibi olanlar çok daha fazla ödeme yapmak durumunda kalacak.

Mayıs Primlerine %25 Zam!

Trafik sigortasındaki aylık zam oranı yetkisinin %10 yerine %25'e çıktığı belirtiliyor. Bu da daha fazla zam anlamına gelmekte. Fiyatların artması ister istemez vatandaşın cebine yansıyor. Trafik sigortası priminin hem indirim hem de zamda değişiklik yetkisinin yüzdesi iyice yükselmiş oldu.

Teminatlar Artacak!

Trafik sigortasının teminatlarının gittikçe artması bekleniyor. Bu gelişme sonrasında trafik sigortası ile ilgili yapılacak ödemelerde ciddi yükseliş meydana gelebilir. Bakalım araç sahiplerinin yakından takip ettiği bu gelişme ile ilgili başka neler yaşanacak?