Altın Portal Film Festivalini Tamer Karadağlı Fena Karıştırdı! Nihal Yalçın'a Nasıl Bir Tepki Gösterdi!

Altın Portal Film Festivalini Tamer Karadağlı Fena Karıştırdı! Nihal Yalçın'a Nasıl Bir Tepki Gösterdi!

Altın Portal Film Festivali olaylı bitti. Tamer Karadağlı festivalde ortalığı bir birine kattı. Gece boyunca gerginlik sürdü. Nihal Yalçın'a ne yaptı ki bu şekilde oldu. Hep birlikte haberimizin detayında görelim sizce kim haklı?

Tamer Karadağlı Nihal Yalçın'ın Sözünü mü Kesti? Altın Portakal'da Neler Yaşandı?

Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın'a konuşma esnasında ödülünü verince ikili arasında tartışma yaşandı. Tamer Karadağlı'nın söz kestiği iddia edildi. Tartışma kısa sürse de etkisi gece boyu sürdü. Sosyal medya kullanıcıları, Altın Portakal Film Festivali'nde olayı yorumladı. Peki Tamer Karadağlı Nihal Yalçın tartışmasında kim haklı?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali, oldukça ilginç anlara sahne oldu. Canlı yayında yaşananlar karşısında izleyiciler de ne diyeceğini bilemedi. En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Nihal Yalçın, konuşma yapıyordu. Ancak arka planda konuşmasını bitirmesini bekleyen ve kendisine ödül taktim edecek olan Tamer Karadağlı, pratik bir hamle yaptı. Ödülü bir anda Nihal Yalçın'a uzattı ve oyuncunun tepkisiyle karşılaştı. Nihal Yalçın'ın Tamer Karadağlı ile diyaloğu çok konuşuldu.

Kim verdi ödülü?

Eline tutuşturulan ödülü görünce tepki gösteren Nihal Yalçın, artık sus mu diyorsunuz diyerek soru yöneltti. Tamer Karadağlı ise ödül ile konuşma yapmasının daha doğru olacağını söyleyerek oyuncuya karşı pozitif yaklaştı. İkili arasındaki birkaç saniyelik gerilimden sonra her şey tatlıya bağlandı. Sosyal medyada ise kullanıcıların tepkisi sürüyordu. Kullanıcılar adeta ikiye bölündü

Tamer Karadağlı'ya Hak Verdiler!

Tamer Karadağlı'nın böyle bir harekette bulunması genel olarak doğru karşılandı. Nedenine gelecek olursa ödül taktim edilmeden ödül sahibinin konuşması sık rastlanan bir olay değilmiş. Bazı kullanıcılar böyle bir kuralın olduğunu iddia etti. İki taraf arasında da herhangi bir sıkıntı yaşanmadan konu kapandı.