Aleyna dar pantolonu ile büyük bir ilgi çekti. Hande Erçel`in reklam yüzü olarak çalıştığı marka Aleyna Kalaycıoğlu`nu paylaştı.

Aleyna dar pantolonu ile büyük bir ilgi çekti. Hande Erçel`in reklam yüzü olarak çalıştığı marka Aleyna Kalaycıoğlu`nu paylaştı.

Hande Erçel`in reklam yüzü olduğu markaya Aleyna Kalaycıoğlu beğendirildi! Hande`nin reklam yüzü olduğu marka Aleyna Kalaycıoğlunu sosyal medya üzerinden paylaştı. Aleyna kıyafetleri ile ilgi çekti.

Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelmiş olan yarışmadan sonra hayatı bambaşka olmuş olan Survivor Aleyna, sesi ile milyonların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Aleyna Kalaycıoğlu, İskender Paydaş`tan albüm teklifi almış , çalışmalara yavaş yavaş başlamıştı. Fiziği ve güzelliği ile ilgi çeken başarılı yarışmacı, şimdilerde Hande Erçel`in reklam yüzü olarak çalışmış olduğu markayı köşeye kıstırdı.
g
Aleyna Kalaycıoğlu Dikkatleri Üzerine Çekti!
Hayranlık ile izlenen yarışmadan sonra normal hayatına dönmüş olan Aleyna Kalaycıoğlu ailesi ile ve işleri ile ilgili paylaşımlar yaparak; sevenlerinin ilgisini çekiyor. Yakın zamanda dar pantolon giyerek paylaşım yapmış olan Kalaycıoğlu tüm dikkati üzerine çekmesine neden oldu.

Aleyna Dar Pantolonu Frikik Verdi!
Hande Erçel`in reklam yüzü olmuş olduğu markada kıyafetini giyerek paylaşım yapmış olan Aleyna Kalaycıoğlu dikkatleri üzerine çekti. Bazı kişiler ise markanın Hande Erçel ile değil Aleyna Kalaycıoğlu ile çalışması gerektiğini söyledi. Dar pantolonu frikik vermesine neden oldu. Hayranları ise Aleyna Kalaycıoğlu`na yorumlar bıraktılar.

Giymiş Olduğu Kıyafetler`in Fiyatı Göz Kamaştırdı!
Hande Erçel ile çalışan marka Aleyna Kalaycıoğlu`nu sosyal medya üzerinden paylaşması ilgi çekmesine neden oldu. Giymiş olduğu kıyafetinin üstünün 500 liraya yakın olmuş olduğu söylenirken; pantolonunsa 450 liraya yakın olduğu bilinmekte.

Paylaşmış Olduğu Dekoltesi İle Dikkatleri Üzerine Çekti!
Kalça dekoltesi ile birçok kişinin ilgisini çeken Aleyna Kalaycıoğlu`nun paylaşımı yakın zamanda 120 bin aşkın beğeni aldı. Şık giyimiyle, sempatik halleri ile hayranlarının yüzünü güldürmeyi başardı.