Akbank ve Vodafone Müşterileri İnternete Doyamayacak! Banka Müşterisi Olana 3 Ay Boyunca İnternet!

Akbank ve Vodafone Müşterileri İnternete Doyamayacak! Banka Müşterisi Olana 3 Ay Boyunca İnternet!

Akbank, başlattığı kampanya ile internet hediyesi vermeye başladı. 3 ay boyunca yüksek internet verecek olan banka, son zamanlara damgasını vurdu. Vodafone faturalı hatlara özel çıkardığı kampanya ile birlikte ne kadar internet verileceği merak edildi.

Akbank ve Vodafone müşterilerine sunulan kampanya dikkat çekti. Vodafone müşterisiyseniz, Akbank mobile ilk defa kaydolmanız durumunda size hediye internet verilecek. Üstelik bu internet 3 ay boyunca geçerli olacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fırsatlar ve dahasına değineceğiz.

Akbank'tan Büyük Fırsat!

Akbank, ilk defa mobil üzerinden kayıt sağlayanlara üç ay boyunca geçerli aylık 10 GB internet sunuyor. Kampanyaya katılım sağlamak için Vodafone faturalı hattınızın olması gerekmekte. Dolayısıyla bankanın bu kampanyasına olan ilginin gittikçe arttığı belirtildi. Vodafone kullanıcıları, fırsatı kaçırmamak için bir an önce kaydolmaya başladı.

Kampanyaya Katılım Şartları

Kampanyada dikkat çeken şartlar arasında ilki, Akbank'a ilk defa kaydolmanız gerektiğidir. İkincisi ise 70 yaş altında olma şartı sunuluyor. Dolayısıyla bu iki temel şartı karşılayanlarla beraber faturası Vodafone hattınız da var ise internet hediyenizi kazanıyorsunuz. Kampanya sona ermeden bu işlemi yaptırmakta fayda var. Aksi halde üç ay boyunca aylık 10 GB internetten yararlanamayabilirsiniz.