Akaryakıt Fiyatlarının Bu Kadar Çabuk Değişmesi Şaşırttı! İndirimler Peş Peşe Geldi!

Akaryakıt Fiyatlarının Bu Kadar Çabuk Değişmesi Şaşırttı! İndirimler Peş Peşe Geldi!

Benzin ve motorin fiyatlarına dair bizleri neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran akaryakıtta fiyatlar yeniden değişti. Motorinin gittikçe ucuzladığı görüldü. Öte yandan benzinde bir değişiklik var mı merak edildi. İşte güncel fiyat listesiyle birlikte brent varil petrol fiyatının akaryakıttaki etkisi...

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik gözler önüne serildi. Fiyatların bu kadar hızlı değişmesi ile birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Peki ya brent varil petrol fiyatındaki son durum nedir? Genel olarak akaryakıttaki son detaylara bakıldığı vakit motorinin indirimli olduğu görülüyor. Benzin ise en son ki indirimden sonra değişmedi.

82 Kuruş Daha Ucuzladı

Motorinin 82 kuruş daha ucuzlaması şaşırttı. Bu gelişmeden sonra İstanbul, İzmir ve Ankara'daki fiyat gelişmesi de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Son zamanlara damgasını vuran akaryakıtta bizleri başka nelerin beklediğini ifade edeceğiz. Benzin ve motorindeki son durum neyi gösteriyor? Akaryakıt fiyat listesine baktığımızda benzin ile motorin arasınadaki farkın git gide açıldığını görüyoruz. Bu da araç sahipleri için iyi bir haber.

Akaryakıt Fiyatları Güncel

İstanbul

Benzin fiyatı: 20,15 TL

Motorin fiyatı: 22,50 TL

 

Ankara

Benzin fiyatı: 20,31 TL

Motorin fiyatı: 22,65 TL

 

İzmir

Benzin fiyatı: 20,32 TL

Motorin fiyatı: 22,71 TL