Ahmet Tatlıses'in Açtığı Vasi Davasında Şok Gelişme! İbrahim Tatlıses Davası Sonuçlandı!

Ahmet Tatlıses'in Açtığı Vasi Davasında Şok Gelişme! İbrahim Tatlıses Davası Sonuçlandı!

Ahmet Tatlıses ve İbrahim Tatlıses ile ilgili güncel detaylar ortaya çıktı. Ahmet Tatlıses'in açtığı dava sonuçlandı. Vasi davasında mahkeme nasıl bir karar verdi? İşte sosyal medyada çok konuşulan ve Tatlıses ailesini yakından ilgilendiren o gelişme haberimizde yerini aldı.

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim günden güne tırmanıyordu. Yapılan açıklamalarla birlikte oğlu Ahmet Tatlıses'ten açıklama geldi. Vasi davası açıldığı belirtildi. Peki ya dava nasıl sonuçlandı? Mahkemenin kararı çok konuşulacak. Oğlu için çeşitli iddialarda bulunan İbrahim Tatlıses, bu dava sonucuyla birlikte nasıl bir hamle yapacak merak konusu haline geldi.

Mahkeme Kararını Verdi!

Mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi. İbrahim Tatlıses ile ilgili yaşanan bu gelişme dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği davadan sonra Ahmet Tatlıses'ten bir açıklama geldi mi merak ediliyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

Kasayı Boşalttığını İddia Etmişti!

İbrahim Tatlıses, başından vurulduğu geceden sonra oğlunun şirket kasasını boşalttığını iddia etmişti. Bu bomba iddia ile birlikte herkes şok olmuştu. Bu açıklamadan sonra Ahmet Tatlıses ise boş durmamış ve dava için işlemlere başlamıştı.