Acun Medya Skandalı! Yarışma Birincisi Daha Ödülünü Alamamış! Bu Yüzden Her  Şeyi İfşalamış!

Acun Medya Skandalı! Yarışma Birincisi Daha Ödülünü Alamamış! Bu Yüzden Her Şeyi İfşalamış!

Masterchef yarışmasında birinci olan yarışmacı Serhat Doğramacı yarışmanın başlamasına sayı günler kala her şeyi ifşaladı. Serhat birincilik ödülünü dahi alamamış. Ortalık fena karıştı...

Acun Medya aracılığı ile ekranlara getirilmiş olan yarışmalardan birisi olan Masterchef yarışması Survivor yarışmasının final yapması ile birlikte ekranlara ara verecek. Kendisinin yerine reyting rekorları kırmış olan Masterchef yarışması başlayarak. Tam tamına 3 sezon başarılı işler çıkartmış olan Masterchef yarışmasında bulunmak bir çok kişinin hayali olmuşken; Serhat Doğramacı`nın açıklamalarından  sonra kimse kapısından bile geçmek istemediğini dile getirdi!

Neden İfşaladı?

Masterchef yarışmasından Şampiyon olmuş olan Serhat Doğramacı Jeep Renegade marka bir araç kazanmış idi. Aracın sıfırı 353.950 TL olmuşken; Serhat Doğramacı aracı ya da para tarzında bir şey almamış olduğunu açıkladı. Bunun yanı sıra adeta terör estirmiş olan açıklama yaparak tüm yarışmanın perde arkasını ifşaladı. Sizce Neler oluyor?

Şok Etkisi Yarattı!

Masterchef 2020 yarışmasında Acun Ilıcalı`ya küfür ve hakaret etmiş olduğundan dolayı elenmiş olan Uğur hakkında; Doğru ve yerinde bir karardı. Eğer Acun Medya ve yapım bunu görmezden gelseydi, kendilerine saygısızlık yapacaklardı. Uğur için zaten elinden geleni yaptılar. 'Bir can için her şeye değer' dedi bana yapım. Ben doğru bulmamıştım ama öyle. O zamanın şartlarına göre oldukça yerinde bir karardı”  sözlerini açıklayan başarılı isim, birde araç hakkında demiş oldukları ile şok etkisi yarattı! Ancak Acun Medya...

Araç Daha Verilmemiş!

Serhat Doğramacı, Arabayı daha alamadım. Ama arabayı aldığımda çok ayrı bir planım var. O araba sadece benim değil. Barbaros’la bölüştük. Arabanın yarısı onun yarısı benim. Normalde 6 ay ile 1 yıl içerisinde veriyorlarmış ama benimki henüz verilmedi. Ama Acun Medya bizim için biraz hız kazandıracağını söyledi”  sözlerini paylaştı!

Masterchef yarışmasının 6 ay önce bitmiş olmasına rağmen arabayı alamaması şok etkisi yarattı!