Acun Ilıcalı'ya Büyük Darbe En Yakınından Geldi! En Yakın Adamı Sosyal Medyada Her Şeyi İfşaladı!

Acun Ilıcalı'ya Büyük Darbe En Yakınından Geldi! En Yakın Adamı Sosyal Medyada Her Şeyi İfşaladı!

Survivor 2021 yarışmasında skandallar ve ifşalar bitmiyor. Eleme olmadan 15dk öncesinde kimin eleneceği sosyal medya hesabından ifşalandı. Bunu yapan ise Acun Ilıcalı'nın en yakın adamı olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı`nın adamının sözlerini söylemiş olmasından sonra stüdyoda Mert Öcal sunucu arkadaşının hatasının hemen sonrasında ne yapacaklarını bilemez oldular. Dikkatleri ise üzerine çekmiş olan bu gelişmeden sonra ortalık karıştı. Sizce, neler oluyor?

Sosyal medya kullanıcısı; “Survivor 2021’de son 2 oylamanın SMS 1.’si ifşa oldu! Survivor Panorama’da geçtiğimiz SMS oylamalarına dair konuşan yorumculardan Damla Can, o ismin Aleyna - Steven - Ayşe oylaması ile Aleyna - Batuhan - Ayşe oylamalarında birinci olduğunu ifşa etti…" sözlerini dile getirdi ve bunu video ile kanıtladı! İki hafta boyunca SMS birincisi kimdi?

İfşa Etmişti!

Canlı yayında gerçeklemiş olan konuşmada Damla Can`ın Ayşe`nin son 2 SMS`te birinci olduklarını açıklamasından sonra yorumcuların yüz ifadeleri durumu gözler önüne serdi. Twitter hesabından bir yorumcu Batuhan`ın vedasını ekranlara vermeden 15 dakika önce ifşa etmişti. İki olaydan sonra Acun Ilıcalı dikkatsiz davranmalarından ötürü iki ismi de kovmuş olduğu iddia edildi! Sıralama nasıl değişti?

Survivor Panorama ekibinin ifşa olması ile SMS sıralamalarında da değişmiş oldu.
Birinci Haftanın SMS Sıralaması
1. Ayşe
2. Aleyna
3. Steven
İkinci Haftanın SMS Sıralaması
1. Ayşe
2. Aleyna
3. Batuhan

Şeklinde değişmiş oldu. Ayşe ile Aleyna arasında yaşanmış olan aile sorunlarından ötürü bu kadar çok SMS almış oldukları düşünülüyor. Dün akşam canlı yayın açmış olan Batuhan ise Aleyna`nın annesi ile görüşmüş ve kalbinin onunla olduğunu söylemişti.

Survivor yarışmasının böyle ifşalanması seyircide büyük bir şok yarattı.