Acun Ilıcalı Survivor Yarışmasının Final Tarihini Açıkladı! Söylerken Resmen Sesi Titredi!

Acun Ilıcalı Survivor Yarışmasının Final Tarihini Açıkladı! Söylerken Resmen Sesi Titredi!

Survivor 2021 yarışmasında sona doğru gelindi. Acun Ilıcalı yapmış olduğu açıklamada resmen final tarihini söyledi. Hayranları bu kadar erken beklemiyorlardı. Peki Survivor 2021 yarışmasının final tarihi ne zaman?

Birçok kişinin vazgeçilmez yarışması Survivor`ın bitiş tarihinin duyurulmasın sonrasında Twitter gibi sosyal medya alanlarında “İçimde çok garip bir hüzün oluştu”, “Survivor yarışmasının şampiyonu kim olacak şimdi?”, “Hem bir üzüntü hem de sevinç oluştu”  yorumları paylaşıldı.

Adalar Birleşiyor!

Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelmiş başarılı yarışmanın her bölümü ile seyircilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Yarışmada 9 yarışmacı kalmışken Salı günü bir eleme gerçekleşecek, Survivor`ın sonuna gelmiş olduğunu işaret eden; adalar birleşmesi yaşanacak, iki takım bir adada bulunacak. Survivor yarışmasının finali ne zaman olacak?

Acun Ilıcalı'nın Sesi Titredi!

Yarışmanın ise yeni bölümleri ile çok seri bir şekilde ilerleyişinin ardından, yarışmanın final tarihide açıklandı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Survivor yarışmasının finali, dikkatleri çekti. Söylerken sesi titremiş olan Acun Ilıcalı, kısa bir sürenin kaldığını açıkladı! Acun Ilıcalı`dan gelen açıklama...

Kısa Bir Süre Kaldı!

Acun Ilıcalı, “Artık finale doğru adım adım yaklaşıyoruz. Çok ciddi bir derece az bir süre kaldı. Büyük final çok yakında olacak. Bir aydan daha az bir süre kaldı. Hatta sayılı haftalar bile diyebiliriz. Sadece 3 hafta sonra final zamanına girmiş olacağız. Ben son 4’lüyü çok merak ediyorum. Burası Survivor neler olacak bilemeyiz ama gerçekten çok kısa bir süre kaldı”  sözlerini açıklayarak , final tarihinde duyurmuş oldu.

Geçtiğimiz dönem Temmuz`un ortalarında final yapmış olan başarılı yapım, bu yıl Temmuz ayının başında final yapması bekleniyor. Kazananın kim olacağı büyük merak konusu.