Acun Ilıcalı Survivor 2021 Yarışmacısı İsmail'in Fişini Çekebilir! İsmail Ne Ceza Alacak?

Acun Ilıcalı Survivor 2021 Yarışmacısı İsmail'in Fişini Çekebilir! İsmail Ne Ceza Alacak?

Survivor 2021 yarışmasından gün geçtikçe gerilim devam ediyor. Takımların değişmesiyle gerginlikler iyice arttı. Son olarak İsmail ve Batuhan'ın tartışması gündem oldu. Acun bu duruma tepkisiz kalmadı.

Survivor İsmail ve Batuhan arasındaki gerilim gün geçtikçe artıyor. El ve kol hareketleri yaptığı gerekçesiyle eleştirilen İsmail, Batuhan tarafından tepki gördü. Kendisini nazik şekilde uyaran Batuhan'a karşı güldü ve biraz kabavari konuşmalarına devam etti. Bu durum da izleyicileri çileden çıkardı. Çünkü karşısındaki kişi ona karşı doğru bir konuşma sergilerken onu umursamaması Batuhan hayranlarının sinirlerini bozdu. Acun Ilıcalı'nın bu konuda nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

İsmail Ceza Alacak mı?

Survivor 2021'de İsmail'in yaptığı hareketlerin bir cezası olacak mı merak ediliyor. Çünkü karşı tarafı rahatsız eden ve yerine göre de moralini bozan bu hareketler karşısında İsmail'in rahat bir tavır sergilemesi hiç hoş değildi. Bunu bilen Acun Ilıcalı ise konseyde nasıl bir karar verecek merakla bekleniyor. Olayın sakinleşmesi bir yana adaleti sağlamakla yükümlü olan Acun Ilıcalı'nın vereceği karar sonrasında taşlar yerine oturabilir.

Takımlar Değişti Kavgalar Başladı

Takımların değişmesinin hemen ardından bu tarz olaylarda artış yaşandığı belirtiliyor. Artık birbiri ile iyi anlaşmayan oyuncular aynı takımda değil farklı takımlarda yer almaya başladı. Bu da haliyle gerilimin yükselmesinde bir etki sağladı.