Acun ILICALI Exxenden İstediğini Alamadı! Exxen Kapanıyor mu?

Acun ILICALI Exxenden İstediğini Alamadı! Exxen Kapanıyor mu?

Sosyal medya gündem olan exxende gelişmeler ve yorumlar bitmiyor. Akıllarda acaba Acun ILICALI EXXEN'i kapatacak mı sorusunuz sormaya başladı.

Acun Ilıcalı İşleri Kötüye Mi Gidiyor?

Acun Ilıcalı yaptığı projelerle birlikte kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Ancak yaptığı girişimlerin sıkıntıya girdiğini iddia ediliyor. En son yaptığı internet içerik platformu Exxen’in içerik ve sistemiyle ilgili birçok kişiden tepki gelmişti. Reklamların yapılmasıyla birlikte sosyal medyada olumsuz yorumlarda yapıldı.

İzleyicilerden Boykot Kararı

İzleyiciler tarafından Acun Ilıcalının projeleri boykota alındı. Sebebi olarak Fenerbahçe hayranlığı ile bilinen Acun Ilıcalı Mesut Özil transferinde büyük emeğinin olmasıyla birlikte izleyiciler boykot etmeye başladı. Yaşanan boykot sonrasında ise kişiler Exxen üyelikleri iptal etmeye ve TV8 kanallarını izlememe kararı aldı. Karar sonrasında Survivor reytinglerinde düşüş yaşandığı da görüldü.

Exxen Projesi Durumu

Exxen Projesi ile büyük yatırımla izleyicilerin karşısına çıkan Acun Ilıcalı istediği sonuçları alamadı. Exxen’in çıkmasıyla birlikte kullanıcılar yoğun ilgi gösterdi ancak sistem hataları ve sunucu çökmeleri adeta çileden çıkardı. Bunun yanında reklamlı ve reklamsız seçenekleri bulunması kullanıcıları geri çekti. Satın alan kullanıcılar içerikleri paralı Youtube olarak adlandırılmasıyla birlikte kan kaybı yaşadı. Bu durum karşısında Acun Ilıcalının ne tür hamleler yapacağı merakla bekleniyor.

Berkcan Güven ve Reynmen Projesi

Acun Ilıcalı en çok güvendiği projelerden biri de iptal oldu. Youtube üzerinden ünlü fenomenlerle çalışmak isteyen Ilıcalı, ikiliyle yaptığı anlaşma sonucu içerik çektiler. Ancak büyük emeklerle yapılan proje iptal edilme kararı aldı. İptal kararı sonrasında tepki topladı. Yapılan işin profesyonel olmadığı ve büyük vaatlerini yerini getirmediği de görüldü.

Hollanda Takımı Mutluluk Vermiyor

Acun Ilıcalı futbola olan tutkusundan dolayı Hollanda kulüplerinden biri satın almıştı. Yaşanan art arda mağlubiyetlerden sonra takım için karar alarak takımı düzene getirmişti. Ancak kupa maçında aldığı yenilgi sonrasında elenmiş oldu. Bu durum sonrasında takım ile ilgili yapılacaklar merak konusu oldu.

Büyük Yük Gözüküyor

Acun Ilıcalı üstün projelere el atarak büyük yük altına girdi. Bu yolda eski başarılarının yanına bunları ekleyecek mi merakla kullanıcı kitlesi tarafından bekleniyor. Zor zamanlar konusunda oldukça tecrübeli olan Acun Ilıcalının yeni hamleleri de şimdiden konuşulacak gibi gözüküyor. Hedef olarak tüm dünyada yayın yapacak bir platform oluşturmak Ilıcalı gelişen haberlerini göreceğiz.