A101 Yudum Ayçiçek Yağı Fiyatını 48 TL'ye Düşürdü! A101 Ayçiçek Yağı İndirimi İçin 2 Gün Süre Verdi..

A101 Yudum Ayçiçek Yağı Fiyatını 48 TL'ye Düşürdü! A101 Ayçiçek Yağı İndirimi İçin 2 Gün Süre Verdi..

A101'in aktüel ürünler kataloğunda ayçiçek yağı indirimli satılacak. 23 Aralık'taki ayçiçek yağı satışına son birkaç gün kaldı. Yudum markalı ayçiçek yağı kaç TL'ye satılıyor? Fiyatlarda büyük indirim uygulanacak. İşte Aralık ayında geçerli olan kampanyaya dair detaylar...

A101, 23 Aralık aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Bu kataloğa bakanlar fiyatlar hakkında az çok bilgi sahibi oldu. Ancak en çok dikkat çeken şüphesiz ayçiçek yağındaki değişimdi. Çünkü ayçiçek yağında öyle bir indirim yapıldı ki son zamanlarda pek çok marka bu kadar ucuz fiyattan yağ satmamıştı. Ayçiçek yağı satın almak isteyenler birkaç gün sonra adeta bayram edecek.

Ayçiçek Yağı Kaç TL'ye Düştü?

A101'deki satışta Yudum Ayçiçek Yağı'nın 4,5 litresi normalde 133,90 TL üzerinden satılmaktaydı. Litresi ise 48,90 TL'den satılan Yudum Ayçiçek Yağı, birkaç gün içerisinde 3 litresi 69 TL'den işlem görecek. Bu da demek oluyor ki büyük indirimle beraber müşteriler ucuz fiyatlı ayçiçek yağını satın alabilecek.

Kampanya Kaç Gün Sürecek?

Aralık ayı ayçiçek yağı kampanyasının bir süre daha devam edeceği belirtildi. Ancak bir haftayı geçmeyeceği tahmin ediliyor. Dolayısıyla ilk günlerden itibaren satın almanız durumunda ayçiçek yağını ucuz yollu temin etmeniz mümkün. Daha sonra yılbaşı zamlarıyla birlikte fiyatların daha da artabileceği vurgulanıyor. Bakalım ayçiçek yağının indirimli halinden sonraki gerçek fiyatı ne kadar olacak göreceğiz.