3600 Ek Gösterge İçin Tarih Belli Oldu! Milyonlarca Memur İçin Mutlu Son!

3600 Ek Gösterge İçin Tarih Belli Oldu! Milyonlarca Memur İçin Mutlu Son!

3600 ek göstergede son durum merak edildi. Taslak metinde ortaya çıkan tarih milyonları heyecanlandırdı. Artık 3600 ek göstergenin gelmesine çok az bir zaman kaldı. Memur ve memur emeklileri bu haberi heyecanla karşıladı. İşte düzenlemeye dair bazı detaylar...

3600 ek gösterge ile ilgili çalışmaların devam ettiği belirtiliyordu. Pek çok kişinin yakından ilgilendiği ek göstergeye dair bilinmeyenler ortaya çıktı. Öyle ki tarih dahi verildi. Taslakta yer alan bilgiler doğrultusunda ek göstergede büyük sonun yakın olduğu belirtiliyor. 3600 ek göstergede milyonlarca memura ne kadar ödeme yapılacak? Emekli memurlar da bu haberi yakından takip etmekte. İkramiyeye dair değişiklikler de artık hazır hale gelmeye başladı.

3600 Ek Gösterge Geliyor!

Taslak metinde yazanlara göre 15 Ocak 2023 tarihinde ek göstergenin geçerli olmaya başlayacağı biliniyor. Haliyle az bir zaman kaldığı da aşikar. Dolayısıyla milyonlarca memurun ve memur emeklisinin yakından takip ettiği bu gelişme ile birlikte ikramiyelerde de değişiklik olacak. Maaşlarda artış bekleniyor.

Vatandaş Umutlandı!

Öte yandan vatandaşın umutlandığı ve gelişmeleri yakından takip etmeye başladığı belirtiliyor. Yakın zamanda 3600 ek gösterge ile birlikte EYT'nin de gündeme gireceği kesinleşti. Son dakika gelişmelerle beraber daha ne gibi gelişmeler meydana gelecek hep birlikte göreceğiz.