3 Çocuk Annesi Evli Kadın Kendisine İlişki Teklif Eden Adamı Öldürdü

3 Çocuk Annesi Evli Kadın Kendisine İlişki Teklif Eden Adamı Öldürdü

3 çocuk annesi kadının evine zorla girdiği iddia edilen Serkan Aydın, Esra Uçak'a ilişki teklifinde bulundu. Çıkan tartışmada bıçaklanan Serkan Aydın olay yerinde hayatını kaybetti. Evli olan kadın ise göz altına alındı. Sosyal medyada gündem olan olayla ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı.

2 Ekim'de yaşanan olaya göre Esra Uçak 3 çocuk annesi ve bir çocuğu da askerde olan bir kadın. Kocası evde değilken eve gelen ve kendisine ilişki teklifinde bulunan Serkan Aydın'ı bıçakladı. Bıçaklama sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri Serkan Aydın'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Esra Uçak'ın yaşanan bu gelişmeyle beraber gözaltına alındığı bilgisi iletildi. Daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hapisten Yeni Tahliye Olmuştu

Serkan Aydın'ın sabıkasına bakıldığında ise 8 yıllık hapis hayatının ardından kısa süre önce tahliye olduğu bilgisi iletildi. Söz konusu gelişmeyle beraber hayatını kaybetti. Esra Uçak, ifadesinde kendisine sarkıntılık ettiğini ve ilişki teklifinde bulunduğunu söyledi. Aralarında arbede çıkınca bıçakladığını itiraf etti.

Yıllardır Rahatsız Ediyordu

Yaklaşık 12 senedir kendisine ulaşmaya çalıştığını söyleyen Esra Uçak, Serkan Aydın'ın kendisini telefonla arayarak çay içmeye davet ettiğini de ekledi. Her seferinde onu reddeden ve kendisine kağıtta verdiği numarayı da yırtıp attığını söyleyen kadının ifadesi bu şekildeydi. Yaşanan bu olay kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar olayı yorumlarken bir yandan da hayret etti.