2023'te SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Yapılacak Olan Zam ve Alacağı Net Rakam Belli Oldu!

2023'te SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Yapılacak Olan Zam ve Alacağı Net Rakam Belli Oldu!

SSK ve Bağ-Kur'daki son durum büyük ses getirecek. Çünkü milyonlarca emeklinin ne kadar maaş alacağı soruluyor. Öte yandan gelinen noktada enflasyon bazlı bir artış olacağı vurgulandı. En düşük emekli maaşı 3500 TL'den kaç TL'ye çıkacak göreceğiz. Merak edilen sorular yanıt buluyor...

Yakın zamanda emekliye yapılacak zamla ilgili çeşitli bilgiler paylaşılacak. Bu noktada büyük bekleyiş sürüyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla beraber emeklilik zammına ilişkin bir açıklama geldi mi? SSK ve Bağ-Kurlu milyonlarca emeklinin büyük bekleyişi sürüyor. Çünkü son aylardaki enflasyon dikkate alınacak.

Zam %25'e Kadar Çıkabilir

Çeşitli düzenlemeler ve enflasyonun etkisiyle birlikte zammın %25'e çıkabileceği belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişme ışığında başka neler biliyoruz? Bakanlıktan yapılacak zamla ilgili de bir açıklama gelmiş değil.

Enflasyon Belirleyici Olacak

Öte yandan enflasyonun belirleyici olacağı ve emeklilerin zammını etkileyeceği belirtildi. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini sizlere ileteceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Öte  yandan SSK ve Bağ-Kur indirimlerindeki güncel durum nedir açıklayacağız.