2023'te Asgari Ücrete Gelecek Zam Belli Oldu! Açıklama Resmi Makamlardan Geldi!

2023'te Asgari Ücrete Gelecek Zam Belli Oldu! Açıklama Resmi Makamlardan Geldi!

Asgari ücretteki son durum ve zam detayı ile ilgili bilinmeyenler yanıt buluyor. Peki ya bakanlıktan konuyla ilgili nasıl bir açıklama geldi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zamla ilgili düşüncesi ve dahası haberimizde yerini alacak.

Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı merak ediliyor. Dolayısıyla cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili görüşleri bizzat bakanlık tarafından paylaşıldı. Peki ya 2023 yılında asgari ücrete ne kadarlık bir zam yapılacak biliyor muyuz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak.

Mustafa Varank Açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı açıklamada "Arkadaşlar bu böyle olmaz. Asgari ücreti güncellememiz, asgari ücrete zam yapmamız lazım ki sabit sabit gelirli vatandaşlarımız bu enflasyon altında bu kadar ezilmesinler" ifadesine yer verdi.

Ne Kadar Zam Yapılacak?

Asgari ücrete yapılacak zamla ilgili henüz bir kesinlik bulunmuyor. Öte yandan merak edilenler de tek tek yanıtlanacak. Bu noktada büyük bekleyişin sürdüğü ifade edildi. Dolayısıyla asgari ücretlilerin bu noktada ne kadar ödeme alacağı birkaç ay içerisinde belli olacaktır.