100 Bin TL Altı En İyi İkinci El Otomobiller! 100 Bin TL'ye Sıfır Otomobil Güncel Liste

100 Bin TL Altı En İyi İkinci El Otomobiller! 100 Bin TL'ye Sıfır Otomobil Güncel Liste

Otomobil fiyatlarındaki şok artıştan sonra piyasada 100 bin TL altına satılan kaliteli otomobillere değineceğiz. Fiyat performans bakımından bekleneni verebilecek bazı araçları paylaştık. Sıfır otomobili 100 bin TL'ye bulmak imkansız hale geldi. Bu nedenle ikinci el otomobilleri sıralayacağız.

Pek çok kişi otomobil satın almak istiyor ancak artan fiyatlar nedeniyle oldukça kararsız. Sıfır veya ikinci el araç alım satımlarında yaşanan bu fiyat artışı piyasayı da etkiledi. Arabası olmayan kişilerin alım satım yapması daha da zorlaştı. Fakat bütçenize uygun bir araç bakmaktaysanız sizlere 100 bin TL civarlarında alınabilecek en iyi otomobilleri sıralayabiliriz. Bu sayede araba almak sanılanın aksine daha kolay olacak. Öncelikle bu fiyata sıfır otomobil olmadığını belirtelim. Pandeminin ilk ayları sıfır otomobil alınabilirdi. Zamanla gelen yüksek fiyat artışları bu durumun önüne geçti.

95 - 100 bin TL Arası Otomobiller

Herhangi bir hasar kaydına sahip olmayan 2004 Model Skoda Octavia 1.6 Collection Plus fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Güncel otomobil fiyatlarına göre 100 bin TL altı seviyesinde bulunan bu otomobil, satın almak isteyenlerin ilgi odağı haline geldi.  2014 Model Fiat Linea 1.3 Multijet Pop, 2013 Model Dacia Sandero 1.2 Ambiance, 2012 Fiat Panda 1.2 Active Manuel, 2011 Chery Niche 1.6 Norma, 2011 Chevrolet Aveo 1.4 SE Manuel, 2011 Renault Symbol 1.2 Authentique ve 2011 Hyundai Getz 1.4 DOCH Start model araçlar da satın alınabilecek seviyede duruyor. Kasım ayı itibariyle güncel fiyatlara göre düzenlenen bu otomobil sırası, siz haberi okurken fiyatı artmış olabilir. Değerlendirmenizi ona göre yapmalısınız.

Araç Fiyatları Katlandı

Otomobil fiyatlarındaki artış gözler önüne serildi ve pek çok kişi şaşkınlığını gizleyemedi. Araçların döviz kuruna bağlı olarak da artması işleri daha da zorlaştırdı. Ancak yukarıdaki listede belirttiğimiz üzere satın alınabilecek araçlarda en çok dikkat ettiğimiz kriterler arasında kilometrenin 100 binin altında olması ve aracın ağır hasar kaydının olmamasıydı. Satın alınabilecek bu otomobiller sıfır olmasa da piyasa fiyatlarına göre oldukça iyi araçlar diyebiliriz.