Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncuları Tek Tek Hayatını Kaybediyor! Bir Ünlü Oyuncu Daha Hayatını Kaybetti!

Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncuları Tek Tek Hayatını Kaybediyor! Bir Ünlü Oyuncu Daha Hayatını Kaybetti!

Yeşilçam'ın oyuncularından Ali Güney'in hayatını kaybettiği duyuruldu. Bu gelişme sonrasında sanat dünyası şok oldu kaldı. Onur Akay, ünlü ismin vefatına ilişkin çeşitli ifadelere yer verdi. İşte detaylarıyla birlikte Yeşilçam oyuncusundan gelen açıklama...

Yeşilçam filmlerine damgasını vurmuş olan ünlü ismin hayatını kaybettiği öğrenildi. Ali Güney, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Kendisinin vefatına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulunuldu. Sosyal medyadan gelen Onur Akay açıklaması ise her şeyi özetliyordu.

 66 Yaşında Hayatını Kaybetti

Yeşilçam'da kötü karakterler ile adından söz ettiren Ali Güney, 66 yaşında hayatını kaybetti. Kendisinin vefatına hem ailesi hem de sevenleri çok üzüldü. Bu noktada Onur Akay'dan gelen açıklama ölüm nedenini de anlatıyordu.

Onur Akay'dan Açıklama Geldi!

Öte yandan Onur Akay'ın yaptığı açıklama dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim, “Yeşilçam filmlerinde hep kötü rollerde görmeye alışık olduğumuz Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Ali Güney, uzun süredir KOAH hastasıydı ve üç gün önce nefes darlığı nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Ancak durumu ağırlaşan ve solunum cihazına bağlanan usta oyuncumuzun tedavisine, uyutularak devam ediliyordu. Dün yoğun bakıma kaldırıldığını duyurduğum değerli oyuncumuzu, maalesef bugün sabaha karşı kaybettik. Nur içinde yatsın, mekânı cennet olsun inşallah.” açıklamasında bulundu.