TOKİ Sosyal Konut Projesi Başvurularında Son Durum! TOKİ Ev Başvurusu Nasıl Yapılır?

TOKİ Sosyal Konut Projesi Başvurularında Son Durum! TOKİ Ev Başvurusu Nasıl Yapılır?

TOKİ'nin sosyal konut projelerine ilişkin çeşitli detaylar paylaşıldı. Öyle ki TOKİ'den ev alabilmek için nasıl başvuru yapılacak? Hangi tarihten sonra başvurular TC kimlik numarasına gerek kalmadan gerçekleşecek merak ediliyor. 250 bin konut projesindeki son durum paylaşıldı.

TOKİ sosyal konut projesi ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. 250 bin konutun yapılacağı ve uygun fiyatlara vatandaşlara verileceği belirtiliyor. Dolayısıyla sizler de bu fırsattan yararlanabilmek adına başvuruda bulunabilirsiniz. Peki ya başvuruyu nasıl gerçekleştireceksiniz? Merak edilen pek çok detay ve dahası haberimizde olacak. Öte yandan çeşitli gelişmelere de yer vereceğiz.

TOKİ Başvuruları Başladı

14 Eylül'den itibaren TOKİ sosyal konut projesinin başvuruları başlamış vaziyette. Öte yandan başvurularda TC Kimlik son rakamı dikkate alınıyordu. Gelinen son durum bakacak olursak 19 Eylül'den sonra bu şarta gerek kalmadan herkes başvuruda bulunabilecek. Sistemde oluşabilecek olası yoğunluğun önüne geçebilmek için böyle bir adım atıldığı tahmin ediliyor. 

Evler Uygun Fiyata Satılacak!

2+1 ve 3+1 ev sahibi olmak istiyorsanız sizler de harekete geçebilirsiniz. 240 ay vade ile ödeyeceğiniz evlerin fiyatları beklentilerin de altında olacak. Öte yandan TOKİ'nin bu fırsatıyla birlikte pek çok vatandaşın ev sahibi olma umudu ile başvuruda bulunduğu öğrenildi.