Tarımsal Destek Ödemesi Müjdesi Geldi! Bakanlıktan Ödemeye İlişkin Bilgi!

Tarımsal Destek Ödemesi Müjdesi Geldi! Bakanlıktan Ödemeye İlişkin Bilgi!

Çiftçilere yapılan tarımsal destek ödemeleri ile birlikte çeşitli detaylar paylaşıldı. Bakanlıktan gelen açıklamada desteğe ilişkin detaylar verildi ve miktar de belirtildi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, güncel bilgileri çiftçilerle ve kamuoyu ile paylaştı.

Tarımsal destek ödemeleri bir süredir bekleniyordu. Çiftçinin desteklenmesi ve dolayısıyla üretimin daha da artması için atılan adımlardan biri olarak nitelendirebiliriz. Dolayısıyla aylık bir şekilde sağlanan yardımlarla beraber, çiftçilerin banka hesaplarına destek ödemeleri yatmaya başladı. Bu konu hakkında bakanlıktan gelen açıklama ise dikkat çekti.

Çiftçilerin Hesabına Yattı

Destek ödemeleri hesaplara yattı. Bu noktada milyonlarca TL'nin aylık olarak çiftçilerle buluşturulduğu belirtiliyor. Üretime destek veren ve bu noktada önemli bir girişimde bulunan çiftçiler, elinden gelen çabayı göstermekte.

Bakanlıktan Açıklama

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yaptığı açıklamada '709 milyon 78 bin 736 liralık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.'  ifadesine yer verdi. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak. Vahit Kirişçi'den gelen bu açıklama emekçi çiftçileri sevindirdi. Yapılan 700 milyon TL'den fazla destek ise büyük dikkat çekmişe benziyor.