Şahan Gökbakar'dan Üzücü Açıklamalar Peş Peşe Geldi! Şahan Gökbakar Dolandırıldı!

Şahan Gökbakar'dan Üzücü Açıklamalar Peş Peşe Geldi! Şahan Gökbakar Dolandırıldı!

Şahan Gökbakar ile ilgili dolandırıcılık olayı yaşandı. Ünlü komedyen, TV sistemi için arandı ve teknik servis yalanı ile dolandırıldı. Peki ya ünlü isim bu sorunu nasıl atlattı? Maddi kayıp olup olmadığı merak ediliyor. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Şahan Gökbakar, yaptığı sosyal medya açıklaması ile dolandırıldığını mı duyurdu? Ünlü ismin başına gelmeyen kalmadı. TV sistemi aboneliği için arandığı belirtildi. Kendisine teknik destek ve kurulum için ulaşıldı ve özel bilgileri istendi. Kendisi arayanların yetkili olduğunu düşünerek bilgileri verdi. Ancak sonradan ortaya çıktı ki arayan kişiler dolandırıcıymış.

Firmayı Arayarak Öğrendi!

Şahan Gökbakar, firmayı arayarak böyle bir hizmetin olup olmadığını sordu. Ancak firmadan gelen yanıtla adeta şok oldu. Çünkü kendisine ulaşan kişiler dolandırıcıydı. Hal böyle olunca ünlü isim büyük bir tehlikeyi atlatmış oldu. Yine de kişisel bilgilerini paylaşması bile önemli bir detaydı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Öte yandan Şahan Gökbakar'ın yaşadığı bu olay gündem oldu. Şimdi ise söz konusu gelişme nasıl çözümlenecek merakla bekleniyor. Ünlü ismin maddi kaybının olmaması da olumlu bir gelişme. Bakalım yakın zamanda nasıl bir gelişme yaşanacak göreceğiz.