Onur Buldu, Güldür Güldür Show'u Bıraktı! Yeni Programa Hazırlıklar Sürüyor

Onur Buldu, Güldür Güldür Show'u Bıraktı! Yeni Programa Hazırlıklar Sürüyor

Onur Buldu ismini Bilal karakteri ile özdeşleştiren Güldür Güldür Show alınan bilgiler neticesinde yeniden ekranlarda olacak. Onur Buldu ismini birçok izleyici Güldür Güldür Show ile tanımıştı ve işte haberin detayları..

Alınan bilgiler neticesinde ekranlara gelmeye hazırlanan Güldür Güldür Show hakkında birtakım detaylar ise dikkatlerden kaçmadı. Show TV’de yayınlanması ile televizyon izleyicisinin de büyük beğenisini kazanan Onur Buldu aldığı bir karar ile hayranlarını adeta şok etti.

Güldür Güldür Show ekibinden ayrılan oyuncu reklam filmleri ile tüm dikkatleri üzerine çekerken bunun dışında Sizi Dinliyorum isimli dizisi ile de ünlü oyuncu çok iyi bir çıkış yakaladı. Fakat ünlü oyuncunun neden Güldür Güldür Show'dan ayrıldığına dair herhangi bir açıklama yapmaması dikkatlerden Kaçmaz iken neden böyle bir karar aldığı da şimdiden araştırılıyor.

Exxen platformunda yayınlanacak olan Sizi Dinliyorum isimli dizi projesi ile  tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu Onur buldu'nun yeni projesi de sosyal medyada adeta gündem oldu. Demet ekran başındaki izleyiciler her ne kadar ünlü oyuncunun yeni projesinin çok güzel olduğunu dile getirse de alınan bilgiler neticesinde Güldür Güldür Show hakkında açıklama yapmaması da şimdiden merak uyandırırken bir sorunun çıkıp çıkmadığı da hayranları tarafından sorgulanıyor.