MasterChef Yarışmacısına Arkadaşlarından Maddi Destek Geldi!

MasterChef Yarışmacısına Arkadaşlarından Maddi Destek Geldi!

TV8'de MasterChef yarışması için atılan adım dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programda Hamza Mercimek, sağlık sorunları nedeniyle ekranlara veda etmişti. Yarışmacı arkadaşları, kendisine maddi destekte bulunmak için önemli bir adım attı.

MasterChef yarışmacısı olan Hamza Mercimek, sağlık sorunlarından ötürü zor zamanlardan geçiyor. Böbreklerinin iflas etmesiyle birlikte diyaliz tedavisi almaya başladı. Öte yandan annesinin kendisine böbreklerinden bir tanesini vereceği haberi iletildi. Peki ya Hamza Mercimek ile ilgili neler bilinmekte? Yarışmacı arkadaşlarından gelen karar ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi.

Somer Şef Üzücü Haberi Vermişti

Somer Şef, yaptığı açıklama ile dikkat çekmişti. Şefin açıklamasında "Çok da harika bir haberle başlayamayacağız. Daha önce bahsetmiştik biliyorsunuz kendisi böbrek yetmezliği gibi zor bir hastalıkla uğraşıyor. Her annenin yapacağı gibi annesi kendi böbreğini Hamza'ya verecekti. Fakat bir uyumsuzluk yakalanmış. Maalesef Hamza'nın böbrek yetmezliğiyle ilgili sıkıntısı devam ediyor. Her türlü desteğimizle Hamza'nın yanındayız"  sözlerine yer vermesi dikkat çekti.

Hamza Mercimek'e Destek Çıkılacak!

Öte yandan yarışmacıların isteği üzerine ödüllü bir yarışma düzenlenecek. MasterChef yarışmacıları rekabet edecek ve yapımcıdan gelen ödülün bizzat Hamza Mercimek'in tedavisi için harcanak. 50 bin TL'lik ödül için yarışmanın düzenleneceği belirtildi.