Kemal Sunal'ın Rol Arkadaşı Rıza Pekkutsal Hayatını Kaybetti!

Kemal Sunal'ın Rol Arkadaşı Rıza Pekkutsal Hayatını Kaybetti!

Kemal Sunal ile birlikte rol almış olan ünlü oyuncu Rıza Pekkutsal'ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Oyuncu Sendikası'ndan gelen açıklama sonrasında, 87 yaşındaki oyuncunun İzmir'de toprağa verileceği öğrenildi. Peki Rıza Pekkutsal hangi filmlerde oynadı?

Yeşilçam'ın efsanelerinden olan Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti. İzmir'de yaşamakta olan oyuncu, daha önce yer aldığı filmlerle adından söz ettirmişti. Bombacı Mülayim filmi ile birlikte iyice popülerleşen ünlü isim, hayat verdiği karakterler ile unutulmayacak repliklere imzasını atmıştı. Kendisinin vefat haberinden sonra yaşanan çeşitli gelişmeler gözler önüne serildi.

Oyuncular Sendikası'ndan Duyuru Yapıldı

Rıza Pekkutsal'ın hayatını kaybettiği haberi, sosyal medya üzerinde Oyuncular Sendikası'ndan gelen haberle doğrulandı. Sendikadan gelen açıklamada "Meslektaşımız Rıza Pekkutsal hayatını kaybetti. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" ifadesine yer verildi.

Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Rıza Pekkutsal'ın cenazesi Buca Yaylacık Cami'nde kılınacak namaz ile toprağa verilecek. Ünlü ismin cenazesine kalabalık bir grubun katılması bekleniyor. Buca Belediye Başkanı da kendisiyle ilgili "Bombacı Mülayim, Yedi Bela Hüsnü filmleriyle yüzümüzü güldüren, Buca'mızın önemli bir değeri olan hemşehrimiz, sinema ve tiyatro sanatçısı Rıza Pekkutsal'ı kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet olsun." açıklamasını yapmıştı.