Kasko ve Sigorta Fiyatları Araç Sahiplerini Üzdü! Bir Zam Daha Geliyor!

Kasko ve Sigorta Fiyatları Araç Sahiplerini Üzdü! Bir Zam Daha Geliyor!

Kasko sigortalarındaki son durum gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası hakkında konuşacağız. Öyle ki bir yıl içerisinde 2,5 kat artış sergileyen kasko fiyatları için yeni bir karar verilecek. Eylül ayından itibaren büyük bir artış bekleniyor.

Araç sahiplerine üzücü haber verildi. Geçtiğimiz yılın Temmuz ayı ile kıyaslandığında 2,5 kat artış yaşandığı görülen kasko fiyatlarında bir artış daha beklenmekte. Bundan sonraki süreçte aylık olarak belirli bir yüzdelikte artış olacağı görülüyor. Peki ya güncel kasko fiyatları hakkında neler biliyoruz? Kasko primlerinin artacak olması araç sahiplerinin cebini etkileyecek.

Aylık %4,75 Artacak!

Öte yandan 1 Eylül'den itibaren geçerli olacak yeni düzenlemeyle birlikte kasko fiyatları aylık %4,75 oranında artacak. Sırf bu gelişme bile büyük etki yaratacaktır. Söz konusu detayla birlikte kasko fiyatlarının daha fazla cep yakacağı düşünülüyor.

Eylül %20 Ek Zam!

Öte yandan Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından gelen düzenlemeyle birlikte Eylül ayında %20'lik bir ek zam beklenmekte. Bakalım yakın zamanda araç sahiplerini ilgilendiren başka hangi gelişmeler gündeme gelecek hep birlikte göreceğiz. Çeşitli detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.